Ontanu i-a premiat cu biciclete pe castigatorii Crosului Generatiilor

Peste 2000 de persoane intre 7 si 100 de ani au participat, sambata, la \”Crosul Generatiilor\” organizat in zona Stadionului National \”Lia Manoliu\”, unde cei 80 de castigatori au primit din partea primarului Neculai Ontanu drept premiu biciclete, trotinete, cantare de baie, storcatoare de fructe, masini electrice de tocat carne, cani electrice, puzzle si jocuri diverse, microsisteme audio si seturi de badminton.

Aflat la cea de-a V-a editie, \”Crosul Generatiilor\” s-a dorit o competitie de masa, avand ca scop miscarea in aer liber si mentinerea sanatatii printr-o cat mai bogata si variata activitate sportiva. \”Am remarcat si de aceasta data ca nu numai tinerii au fost cei dornici de intreceri sportive, ci si persoanele trecute de mult de prima tinerete, care au venit cu toata placerea sa se bucure de clipele petrecute impreuna, intr-o frumoasa zi de vara, dar si de premiile puse in joc\”, ne-a declarat primarul Neculai Ontanu.

Concursul s-a desfasurat pe opt categorii de varsta, respectiv: 7-8 ani, 9 – 10 ani, 11-14 ani, 15-25 ani, 26-35 ani, 36-50 ani, 51-65 ani, peste 65 de ani. Traseul competitiei a fost stabilit de la sala de atletism a Complexului National \”Lia Manoliu\” pe strada Maior Coravu, parcul \”National\” (aleea principala), bulevardul Basarabia (trotuar), aleea Belvedere si revenirea la sala de atletism.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.