Opet Lubricants colaborează cu Mec-Diesel SEE

Opet Lubricants a început colaborarea cu Mec-Diesel SEE pentru activități comerciale și de distribuție pe teritoriul României, conform strategiei de extindere a operațiunilor la nivel internațional, adoptată de către companie, potrivit unui comunicat transmis ZIUA CARGO. „Considerăm că Mec Diesel SEE, ce deține o experiență îndelungată și o poziție puternică pe piața din România, ne va susține marca, oferindu-le clienților noștri cel mai înalt nivel de satisfacție”, a declarat Murat Seyham, General Manager Opet Lubricats.

Iată precizările din comunicat:

Opet Lubricants, lider în industria lubrifianților din Turcia, companie cu o abordare inovatoare, a început colaborarea cu Mec-Diesel SEE, unul dintre cei mai importanți furnizori de piese de schimb din segmentul post-vânzare din România, pentru activitățile de import și distribuție.

Colaborarea își propune să familiarizeze publicului larg de pe piața din România,  cu atributele Opet Lubricants: rigurozitatea și calitatea superioară a produselor, în conformitate cu standardele europene.

Obiectivul Opet Lubricants este de a deveni unul dintre brand-urile preferate pe piața europeană, datorită experienței îndelungate în sectorul retail și statutului de lider al pieței de lubrifianți agricoli, dar și prin cooperarea puternică cu producătorii de echipamente originale (OEM), rețeaua puternică de distribuție, serviciu tehnic, expert personal și gama largă de produse pe care compania le oferă. 

„Operăm cu mare încredere pe piața europeană”

Afirmând că și-au sporit ambițiile pe piața europeană prin cooperarea cu Mec Diesel SEE, Murat Seyhan, General Manager la Opet Lubricants a declarat: „Progresul companiei noastre se bazează pe principiului dezvoltării și inovării continue, îndeplinind așteptările pieței europene cu o gamă largă de produse de înaltă performanță. Pe piața europeană, operăm cu mare încredere, și investim în conformitate cu strategia noastră de creștere, pe care o aplicăm la nivel internațional. Ne bucurăm să împărtășim experiențele pe care le-am dobândit datorită cooperării cu giganții din domeniu. Așadar, am ales Mec-Diesel SEE ca unic importator și distribuitor pentru România. Credem că Mec-Diesel SEE, cu experiența sa îndelungată și poziția puternică pe piața românească, ne va susține marca, oferindu-le clienților cel mai înalt grad de satisfacție.”

Monica Dan, General Manager la Mec-Diesel SEE, a declarat: „Rețeaua de distribuție Mec-Diesel deține 13 birouri de vânzare și depozite la nivel național, iar echipa noastră de vânzări are peste 50 de specialiști în piese de schimb, motoare și lubrifianți. Suntem foarte încântați de noul nostru parteneriat cu Opet Lubricants. Deși a trecut mai puțin de un an de la începerea distribuirii acestor produse, avem deja un feedback pozitiv din partea pieței. Noi, la Mec-Diesel SEE, oferim clienților o alternativă excelentă ca preț, pentru afacerile lor. Suntem o companie care construiește parteneriate pe termen lung, atât cu clienții, cât și cu furnizorii săi, de aceea suntem selectivi cu produsele și mărcile care se alătură portofoliului nostru. Alături de Opet, avem privilegiul de a lucra cu o echipă de oameni tineri și ambițioși, ce au o viziune internațională și cu tehnicieni de elită, care dețin cele mai noi capacități tehnologice. Suntem mândri să fim singurul importator și distribuitor pentru România al unuia dintre liderii mondiali în gama de lubrifianți”.

Despre OPET Lubricants

Deservindu-și clienții din toate domeniile industriei auto cu experiența și personalul său calificat, grupul de produse Opet Lubricants include o gamă largă de uleiuri de motor și transmisie, antigel, grăsimi și lichide de frână pentru a furniza servicii de întreținere ale autoturismelor, vehicule comerciale ușoare și grele, utilaje agricole, motociclete și transport pe apă. Cu gama sa largă de produse și servicii, Opet Lubricants răspunde nevoilor unei largi varietăți de clienți privați și corporativi.

Despre Mec Diesel Group 

MEC-DIESEL S.p.A. este unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de piese de schimb pentru motoare. Compania a fost fondată la Torino în 1983 și are reprezentanțe in Italia, România, Bulgaria și Franța.

Despre Mec-Diesel SEE SRL

MEC-DIESEL SEE  a fost înființată în 2016, experiența echipei fiind de peste 20 ani în domeniul automotive. MEC -DIESEL SEE este unul dintre cei mai importanți furnizori de componente pentru motoare și distribuție de piese de schimb și lubrifianti pentru camioane, autobuze, vehicule usoare, vehicule de construcții sau agricultură, pe piața din RomâniaCu o acoperire teritorială națională în continuă dezvoltare, MEC-DIESEL SEE are acum 13 birouri comerciale și 13 depozite cu stocuri, în cele mai importante orașe ale țării. Gama de produse este diversificată, cu peste 18.000 de repere unice în portofoliu, un stoc de piese de peste 5 milioane de euro în depozitul central de la București și acces imediat la stocul din Italia, în valoare de 30 milioane Euro.

MEC-DIESEL este o echipă unită și motivată și oferă clienților săi soluții complete și consiliere tehnică de la cei mai buni profesionisti din domeniu.

În 2019, MEC-DIESEL SEE devine unic importator și distribuitor al brandului Opet în România.

Rețeaua de distribuție MEC-DIESEL SEE este prezentă în : București, Voluntari, Ploiești, Pitești, Constanța, Craiova, Galați, Iasi, Oradea, Cluj, Arad, Sibiu,  Brașov. Mai multe detalii, pe www.mecdiesel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.