Oprescu testeaza la ghidon noile rute Cicloteque in Bucuresti

Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestilor, da startul, joi la ora 18:00, Marsului Cicloteque, la intrarea Sincai din parcul Tineretului, ocazie cu care proiectul Asociatiei MaiMultVerde, reteaua Cicloteque, deschide doua noi centre in Parcul Herastrau si Parcul Tineretului si inaugureaza o noua ruta pentru biciclisti in Capitala.

Primarul general Sorin Oprescu va fi insotit de presedintele MaiMultVerde, Dragos Bucurenci, la inaugurarea pe doua roti a rutei Parcul Tineretului – Piata Unirii – Piata Universitatii – Piata Romana – Piata Victoriei – Parcul Herastrau. Toti cei care doresc sa participle la cursa pot imprumuta una dintre cele 300 de de biciclete aflate la centrele de inchiriat din Parcul Tineretului (intrarea Sincai) si Parcul Herastrau (intrarea Bd. Aviatorilor).

Din 10 iunie, bicicletele pot fi inchiriate si returnate la oricare dintre cele 3 centre din Reteaua Cicloteque (Facultatea de Drept, Parcul Tineretului si Parcul Herastrau). In curand, va fi lansat sistemul de plata online de pe www.cicloteque.ro, prin intermediul caruia vor putea fi inchiriate si rezervate biciclete cu reduceri si variante avantajoase.

Cicloteque este un proiect demarat din august 2008 de MaiMultVerde si UniCredit Tiriac Bank, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, si isi propune o solutie directa de transport alternativ pentru a reduce emisiile cauzate de traficul rutier.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.