Optim PM va gestiona construirea fabricii Continental de la Novi Sad

Optim Project Management a fost desemnată de către Continental Automotive să gestioneze construirea unei noi fabrici de asamblare și producție piese electronice auto în regiunea Novi Sad, Serbia.

Fabrica va avea o suprafață construită de 29.500 mp, pe un teren de aproximativ 30 de hectare. Pe perioada acestui contact, Optim PM va asigura următoarele servicii: managementul proiectării, achiziții, management de proiect, coordonarea sănătății și securității în muncă și dirigenție de șantier, se arată în comunicatul transmis ZIUA CARGO..

„Desemnarea noastră pentru a livra această fabrică importantă către Continental demonstrează expansiunea noastră continuă în Serbia și este o dovadă a succesului proiectelor anterioare pe care le-am întreprins cu Continental Automotive în România”, a declarat David Evans, fondator și director general al Optim Project Management.

Fabrica de asamblare și producție piese electronice auto Continental se află, în prezent, în faza de proiectare, iar finalizarea construcției este preconizată pentru 2023

Despre Optim Project Management

Optim Project Management a fost înființată în România, în 2009, și a devenit una dintre cele mai mari companii din țară specializate în managementul proiectelor de construcții și în domeniul proiectării / ingineriei. Pentru a-și extinde serviciile pe piața imobiliară din Europa de Sud-Est, compania a deschis primul birou în afara României în 2017 în Bulgaria, la Sofia, iar cel de-al doilea birou la sfârșitul anului trecut, în Serbia, la Belgrad. 

Cu peste 210 clădiri construite sau în curs de construire, Optim Project Management s-a dezvoltat sustenabil și constant de la an la an, încadrându-se în termenele și bugetele agreate. Compania a lucrat cu unii dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața dezvoltărilor imobiliare, cum ar fi: Continental AG, WDP, CTP, Philip Morris, Portland Trust, Immofinanz, IKEA, Hornbach, S Immo, CA Immo, Sonae Sierra și mulți alții, cu care Optim PM a construit relații de business de durată, colaborând împreună cu aceștia pentru dezvoltarea a numeroase proiecte consecutive.

În regiunea de sud-est a Europei, Optim Project Management oferă servicii de management de proiect, management comercial și de costuri, proiectare și inginerie, managementul proiectării, soluționarea disputelor, analize de întârzieri și managementul revendicărilor, dirigenție de șantier și  coordonare SSM pentru toate sectoarele industriei imobiliare industrial, birouri, retail, HoReCa, social-cultural (spitale și clinici) și rezidențial – și diligență tehnică, monitorizare pentru bănci și investitori, evaluări și certificări pentru clădirile verzi și studii în domeniul energiei regenerabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.