Orarul de iarnă la Aeroportul Timișoara

Aeroportul “Traian Vuia” Timișoara trece la orarul de iarnă începând din 28 octombrie, iar companiile aeriene fac modificări și în orarul de zbor. Cele mai importante sunt introducerea a 6 zboruri suplimentare București-Timișoara și retur.

Compania aeriană Ryanair introduce 4 noi zboruri spre și dinspre capitală, iar compania aeriană Tarom – două zboruri suplimentare. În total, începând cu săptămâna viitoare vor fi disponibile 44 de curse săptămânale spre și dinspre București Otopeni, cu o frecvență între 5 zboruri pe zi (sâmbătă și duminică) și 8 zboruri pe zi (miercuri).

Compania Tarom a păstrat și în orarul de iarnă cursele noi spre/dinspre Iași, Chișinău și Stuttgard. Compania Ryanair va oferi în continuare cursele spre București și Bergamo, iar Lufthansa – curse zilnice spre Frankfurt am Main și Munchen. Compania aeriană Wizz Air are destinații directe din Timișoara spre Bergamo, Londra, Roma, Memmingen, Dortmund, Bologna, Tel Aviv, Valencia, Treviso, Madrid, Paris, Frankfurt Hahn, Barcelona, Bruxelles și Bari.

În medie, 256 de curse aeriene de pasageri decolează sau aterizează la Timișoara, în fiecare săptămână. La acestea se adaugă alte 42 de curse săptămânale de marfă spre sau dinspre Koln, Budapesta, Katowice, Cluj, Nurnberg, Erfurt și Munchen.

Companiile aeriene își rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

Iată noul orar, pe destinații și zile de operare:

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.