Organizaţia Eurolines are pentru prima dată preşedinte o doamnă

În cadrul Adunarii Generale care a avut loc pe 27 aprilie 2017 la Viena, Antonella Ballone, reprezentanta Grupului Baltour şi a Eurolines Italia, a fost aleasă, cu o majoritate de voturi, în funcţia de preşedinte al Eurolines Organisation.

Este pentru prima dată când o doamnă se află la conducerea Organizatiei Eurolines.

Noul vicepreşedinte al Eurolines Organisation este Antonio Berruezo din cadrul Eurolines Peninsular (Spania), iar postul de trezorier a revenit lui Dragoş Anastasiu, Preşedintele Grupului Eurolines România. Peter Sadovsky, de la Slovak Lines (Slovacia), Hugo Roncal de la Transdev Eurolines Franţa şi Anja Mullee de la Eurolines Marea Britanie sunt membri ai Comitetului Executiv.

Doamna Ballone, preşedinte al Eurolines Organisation a declarat: “Accept cu bucurie această nouă provocare şi sunt convinsă că, având sprijinul tuturor membrilor noştri, acest nou Comitet Executiv va conduce Eurolines Organisation spre un viitor puternic împreună. Eurolines este, un brand puternic şi foarte popular, cu un potenţial enorm şi care oferă servicii de calitate clienţilor săi.”

Despre organizaţia Eurolines

Organizaţia Eurolines, cu sediul la Bruxelles, a împlinit în 2015 30 de ani de la înfiinţare. Organizaţia reuneşte cei mai importanţi transportatori internaţionali de persoane din Europa, are 24 de membri din tot atâtea state şi operează linii regulate de autocare pe întreg teritoriul continentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.