P3 a livrat un nou hub logistic pentru Lamborghini și Ducati în Italia

P3, un lider în achiziționarea, dezvoltarea și gestionarea proprietăților logistice din Europa, a livrat un nou depozit BTS (Build-to-Suit) de 30.000 m2 în parcul P3 Sala Bolognese, situat la câțiva kilometri nord de Bologna, către Automobili Lamborghini (Lamborghini) și Ducati Motor Holding (Ducati), după un program strict de construcție care a durat doar șase luni.

Primul proiect BTS din Italia al P3, noul centru logistic va deveni un centru de depozitare și distribuție pentru piese de schimb originale pentru Lamborghini și Ducati, inclusiv piese pentru noul Super SUV Urus de la Lamborghini, precum şi Huracán, Aventador și modele istorice ale mașinilor de curse Lamborghini, împreună cu cele mai recente modele Ducati: Panigale V4, prima motocicletă produsă de către compania din Bologna, care va fi echipată cu un motor cu 4 cilindri bazat pe MotoGP Desmosedici și Scrambler® 1100, care adaugă o nouă dimensiune la “Land of Joy”.

Brandurile de automobile de renume mondial se află în Sant’Agata Bolognese (Lamborghini) și Bologna (Ducati), ambele la mai puțin de 15 km de parcul P3. Aproximativ 120 de persoane vor lucra în noul depozit.

Noua clădire include 700 m2 de birouri. Spațiul de depozitare are o înălțime internă de 12 metri și o încărcare a pardoselii de 5 tone pe m2. Temperatura ambientală din cadrul structurii va fi menținută constant la cel puțin 18° C pe tot parcursul anului.

În conformitate cu toate noile proiecte BTS ale P3, depozitul va utiliza diferite tehnologii ecologice durabile, cum ar fi iluminatul cu LED-uri și izolarea termică, precum și panourile solare de pe acoperiș care vor încălzi apa folosită în birouri și vor alimenta încălzirea și sistemele de răcire. În plus, apa de canalizare va fi utilizată pentru irigare, reducând în continuare impactul asupra mediului. O nouă rută de ciclism va conecta parcul la gara din apropiere.

Jean-Luc Saporito, Directorul General al P3 în Italia, a declarat: “Lamborghini și Ducati au stabilit un termen limită foarte scurt pentru livrarea noului depozit. Suntem mândri că am reușit să respectăm termenul de livrare – o realizare datorată parteneriatului dintre echipa P3, antreprenorul general Techbau, municipalitatea Sala Bolognese și, bineînțeles, clienții noștri”.

Noul centru logistic al Lamborghini și Ducati este cel de-al doilea depozit construit în parcul P3 din Sala Bolognese. Are o suprafață de aproximativ 11 hectare, care include 5.000 de metri pătrați pentru o posibilă expansiune viitoare. Alte 3 hectare sunt disponibile pentru proiecte noi BTS pentru alți clienți.

Paolo Gabrielli, Șeful Post-vânzare al Automobili Lamborghini, comentează: “Noul depozit Sala Bolognese face parte din direcţia de dezvoltare comercială și industrială a Lamborghini. De fapt, introducerea noului SUV URUS a determinat dublarea zonei de producție la Sant’Agata Bolognese și dublarea volumelor de vânzări până în 2019. Această creștere se reflectă și în sectorul piese de schimb, pentru care Lamborghini a considerat că este necesar un spațiu dedicat. Centrul este răspândit pe o suprafață de 15.000 m2, cu 3 turnuri automatizate de depozitare, 8 spații de încărcare și spațiu pentru depozitarea a 40.000 de piese pentru mașini istorice, modele actuale și piese de schimb ale departamentului Motorsport, Squadra Corse. Toate acestea pentru a garanta îngrijire și viteză de răspuns maxime în ceea ce privește asistența acordată clienților noștri.”

“Acest proiect important și complex face parte dintr-un plan strategic mai amplu, care vizează îmbunătățirea eficienței și serviciilor pentru pasionații de Ducati. Odată ce se atinge întregul regim, acesta va garanta excelență, calitate și timpi de livrare mai scurți, ca răspuns la fiecare necesitate din orice parte a lumii”, a declarat Francesco Milicia, Directorul Lanțului de Aprovizionare Ducati. “Suntem mândri că putem colabora cu P3, cu care împărtășim valori și abordări profesionale care vizează satisfacerea nevoilor clienților, pentru a oferi întotdeauna cea mai rapidă și cea mai potrivită soluție.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.