Pachete turistice la preț redus

Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro anunță reduceri de până la 49% la vacanțele în România, cu ocazia Black Friday 2020. Reducerile vor fi valabile începând de joi 12 noiembrie, ora 18:00, pe https://promotii.travelminit.ro/, la pachete personalizate ce includ între 2 şi 3 nopţi de cazare.

Totodată, Black Friday-ul la pachetele turistice interne va continua toată săptămâna viitoare cu pachete de vacanțe reduse la diferite hoteluri și pensiuni din România, cu mese incluse şi alte activităţi disponibile în cadrul hotelului respectiv: SPA, activități în natură şi multe altele. 

Startul reducerilor în turism se dă joi, 12 noiembrie 2020 la ora 18:00

Românii nerăbdători care vor să profite cât mai repede de vacanțele reduse, au posibilitatea de a se înscrie pe pagina https://promotii.travelminit.ro/?tab=subscribe, pentru a fii printre primii care afla informații despre pachetele reduse. Astfel, joi, 12 noiembrie 2020, începând cu ora 18:00 pe site-ul dedicat al platformei de rezervări hoteliere vor fi disponibile o parte din ofertele exclusive de Black Friday. Acestea pot fi rezervate până vineri, la ora 00:00. În ziua de Black Friday, pagina de rezevări online va fi completată cu mai multe oferte reduse până la 49%.

Vacanțele reduse pot fi achitate și cu vouchere de vacanță

Pagina de reduceri va fi completată cu oferte și în cursul zilei de vineri, 13 noiembrie, ce vor fi valabile pana la ora 00:00 în aceeași zi. Pe site va fi afișat preţul de listă comparativ cu preţul de discount, iar turiștii au posibilitatea de a specifica data de check-in după momentul rezervării. Pentru rezervarea pachetelor de vacanţă românii pot folosi inclusiv voucherele de vacanţă. 

Prețuri de la 285 lei pentru o vacanță de 2 nopți/2 persoane cu demipensiune

Românii vor putea alege pachete de vacanță din numeroase zone ale României. Spre exemplu, pentru o vacanță de 2 nopți pentru două persoane în stațiunea Praid cu servicii de wellness, turiștii beneficiază de un discount de 49% și vor achita doar 300 lei pentru două persoane. O vacanță similară cu servicii de SPA nordic și demipensiune, costă doar 590 lei pentru două persoane, cu un discount de 38% față de prețul original. De asemenea, un pachet de vacanță în Sucevița costă 285 lei, în Timișoara 396 lei, iar în Brașov și Băile Felix ofertele pornesc de la 440 lei pentru două persoane.

Despre Travelminit.ro

Travelminit.ro este unul dintre cei mai mari jucători pe piața rezervărilor hoteliere din Romania care acceptă și plata prin vouchere de vacanță. Oferta Travelminit.ro conține 5500 de proprietăți din Romania, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeți, cabane și campinguri din toate regiunile țării. Platforma a înregistrat peste 620.000 de înnoptări in 2019 si o valoare totala a rezervărilor de 13 milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.