Pandemia reduce cu 25% tarifele de Revelion pentru Turcia si Egipt

Pandemia de Covid-19 a ieftinit cu 25%, în medie, vacanțele de Revelion în străinătate, în acest an, potrivit reprezentanței în România a turoperatorului DERTOUR. Totodată, criza i-a determinat pe marii turoperatori să le ofere turiștilor pachete cu avans zero și rambursarea integrală a banilor în cazul în care, înainte de începerea sejurului, țara respectivă interzice intrarea românilor, sau România impune carantină pentru persoanele întoarse din acea țară.
 
Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:
 
În anii trecuți, rezervările pentru Revelion începeau încă din august, iar „vârful” era în lunile septembrie, octombrie și prima jumătate a lunii noiembrie. Din cauza incertitudinii generate de pandemia de Covid-19, în acest an rezervările pentru Revelion s-au decalat și au început în luna octombrie, pentru că turiștii amână cât pot de mult decizia de a pleca în vacanță, dorind să știe dacă și unde se va putea călători.
 
„Turiștii nu mai vor să plătească integral Revelionul cu mult timp înainte, pentru că nu sunt siguri că vor putea pleca. Încep deja să aibă o altă gândire, vor să plece în vacanță, dar vor să fie siguri că își recuperează banii. Atunci, noi le dăm posibilitatea să facă rezervarea fără să dea niciun ban, iar pe 15 noiembrie plătesc 10% din sumă și pe 1 decembrie achită restul de 90%” a declarat Cosmin Marinof, directorul general al reprezentanței DERTOUR în România.
 
Dacă între momentul rezervarii și plecarea de Revelion se întâmplă să fie interzisă intrarea în țara respectivă, turistul trebuie să intre în carantină la întoarcerea în România ori se anulează zborul, atunci DERTOUR îi returnează integral banii.
 
Dacă, în această perioadă, turistul se îmbolnăvește de Covid și nu mai poate pleca sau la testul pe care-l face înainte de plecarea în țările care cer test Covid iese pozitiv, pentru acest lucru există o asigurare care poate fi cumpărată cu 150 de lei și care include și recuperarea banilor pentru îmbolnăvirea înainte plecare, dar și în timpul vacanței.
 
Detalii despre oferte pot fi solicitate consultanților din agențiile DERTOUR din cele 60 de sedii, dar și online pe oferte@dertour.ro.
 
Efectuarea testului Covid este achitat de turiști, iar clienții DERTOUR beneficiază de un preț preferențial de 285 lei si garantarea rezultatului in 72h în rețelele de clinici medicale Medicover.
 
Dertour a lansat deja chartere pentru Crăciun și Revelion în Antalya (Turcia) și Hurghada (Egipt). Un sejur de cinci nopți în Antalya, de Crăciun sau Revelion, la hoteluri de 4-5 stele all inclusive, costă de la 417 de euro de persoană. O vacanță de șapte nopți în Hurghada, tot la hoteluri de 4-5 stele all inclusive, poate fi achiziționată cu prețuri începând de la 529 de euro.
 
În Turcia se poate călători fără restricții, iar Egiptul cere test Covid pentru turiști.
 
În acest an, pe fondul pandemiei, vacanțele de Revelion în străinătate s-au ieftinit, în medie, cu 25%“, a spus Cosmin Marinof.
 
DERTOUR pregătește pachete de Crăciun și Revelion și în alte destinații, printre care Tanzania – Zanzibar, Maldive, Emiratele Arabe Unite – Dubai.
 
Anul trecut, destinațiile favorite ale românilor care au plecat prin DERTOUR în vacanță au fost Thailanda, Dubai, Maldive, Zanzibar, Republica Dominicană, precum si destinații mai apropiate, printre care Bulgaria, Spania, Italia, Egipt și Turcia.
 
„Până acum, autoritățile ne-au spus că <<a călători>> egal <<răspândirea virusului>>, dar nu călătoria în sine a transmis virusul, ci lipsa măsurilor în timpul călătoriei și după ce ajungi la destinație, măsuri pe care acum le respectă toți turiștii (mască, spălat pe mâini, distanță).  Care e diferența între a trăi într-un oraș din România sau a merge într-o vacanță într-o altă țară (să zicem Grecia, Dubai, Dominicană, Franța, Italia etc)? Măsurile anti Covid (spalat pe maini, distantare, masca) le luăm cu noi oriunde. Între timp, însă, IATA a anuntat că <<sunt aceleași șanse între a lua coronavirus din avion și a fi lovit de un fulger>>“, a adăugat Marinof.
 
Despre DER Touristik Group
 
DER Touristik Group, parte a grupului Rewe, este unul dintre liderii industriei de turism din Germania. Are sediul în Köln, peste 130 de companii și a generat un venit total de 6,7 milioane de euro în 2018. Are o echipă de 10.500 de persoane în 16 țări europene. În fiecare an, 9,9 milioane de turiști aleg vacanțele organizate de unul dintre turoperatorii și specialiștii Grupului: Dertour și ITS în Germania; Kuoni & Helvetic Tours; Exim Tours și Kartago Tours în Europa de Est; Apollo în Scandinavia; precum și Kuoni în Marea Britanie și Franța.
 
Rețeaua numără aproximativ 2.800 de agenții de turism – incluzând liderul de piață din Germania DER Reisebüro – și vânzări online. DER Touristik Group încorporează cinci branduri hoteliere, un furnizor de servicii de călătorie, o companie aeriană și DMC cu 61 de birouri în 26 de locații. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.