Parcarea de sub Pasajul Basarab va fi deschisă, după 10 ani

Primăria Sectorului 1 București va reda cetățenilor care locuiesc în zona Nicolae Titulescu-Banu Manta parcarea de sub Pasajul Basarab, închisă de mai bine de 10 ani.

Consiliul General al Municipiului București a adoptat, în ședința din 8 august, Hotărârea privind transmiterea din administrarea CGMB în administrarea Consiliului Local al
Sectorului 1 a parcajului suprateran exterior, sub pasaj Barasab, aferent obiectivului de investiții „Pasaj rutier denivelat superior Basarab”, în vederea derulării de lucrări de mentenanță și întreținere.

„Vom deschide parcarea de sub Pasajul Basarab după ce, mai bine de 10 ani de zile, a stat în paragină. La începutul acestui an am reușit să obțin toate avizele pentru deschiderea ei și mai aveam nevoie doar de acordul PMB pentru a deschide parcarea. Deși consilierii generali PNL au încercat de mai multe ori să blocheze acest proiect, iată că solicitarea noastră de a primi în administrare parcarea a fost, într-un final, aprobată”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Parcarea a fost proiectată ca parcaj exterior supraetajat și poate adăposti 65 de locuri de
parcare. Finanțarea lucrărilor de mentenanță și întreținere se va realiza din bugetul local al Sectorului 1. Conform proiectului de hotărâre adoptat, predarea parcării supraetajate se va face în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.