Parcarea microbuzelor, la jumatate de pret pe platforma Militari

 

Tarifele de inchiriere a locurilor de parcare pe platforma fostei Autogari Militari au fost micsorate intre 50 si 75% de Primaria Sectorului 6 al Bucurestiului. Astfel, Consiliul local a aprobat propunerea edilului Cristian Poteras de reducere a abonamentelor lunare cu 50% pentru microbuze si autobuze – de la 200 la 100 lei/loc/luna -, si cu 75% pentru autoturisme, de la 100 la 25 de lei/loc/luna.

„Initiativa noastra vizeaza doua aspecte importante: vine in sprijinul posesorilor auto, care trebuie sa plateasca mai putin pentru a-si lasa masina in siguranta, si, in acelasi timp, faciliteaza soferilor in tranzit prin Bucuresti inchirierea locurilor de parcare cu ora sau cu ziua, la preturi mici. In acest fel, poate fi rezolvata rapid si eficient fluidizarea traficului in una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei intrarea dinspre A1”, ne-a declarat primarul Cristian Poteras.

Potrivit HCL 182/28.10.2010, noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare cu plata pe platforma Militari sunt urmatoarele:

* Abonamente lunare: 100 lei/locul pentru autocare si microbuze; 25 lei/locul

pentru autoturisme.

* Tarif inchiriere pentru 24 ore: 10 lei;

* Tarif inchiriere pentru 12 ore: 5 lei;

* Tarif inchiriere pe ora: 1,5 lei;

* Tarif inchiriere mijloace de transport pentru activitati comerciale: 1,5 euro/mp.

Riveranii interesati pentru obtinerea unui loc de parcare in regim de abonament pot depune cererile la Biroul Parcaje, Aleea Bistra nr. 1, zona Favorit. Informatii suplimentare pot fi obtinute la tel. 021/440.20.64.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.