Parteneriat COSR – DHL Express România

DHL și Comitetul Olimpic si Sportiv Roman au semnat, în 12 noiembrie, un parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar transportului întregului echipament sportiv al delegației Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, pe relația România–Japonia–Romania, precum și servicii de ambalare și suport pentru întocmirea formalităților vamale de export – import.

COSR alege DHL Express pentru primul parteneriat cu o companie de curierat expres, care să asigure tansportul în condiţii de deplina siguranţă şi rapiditate al tuturor expedierilor Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, de la documente sau echipament sportiv pentru toate echipele participante, la materiale de marketing și articole promoționale. 

Pe lângă serviciile de curierat expres, DHL va furniza şi o gamă variată de ambalaje, soluţii de împachetare, precum şi servicii de consultanta pentru intocmirea formalitatilor vamale necesare si instrumente online de urmărire a expedierilor în timp real.

 “DHL este cunoscut deja ca un mare iubitor al activităţilor sportive la nivel global şi local. Ne ghidăm dupa aceleasi valori precum spiritul de echipa, pasiunea, dorinta de reusi. Înţelegem foarte bine eforturile depuse de sportivi şi de aceea am ales să sprijinim sportul în diverse moduri de-a lungul 

timpului. Fiind alaturi de echipa Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo suntem practic alaturi de cei mai multi sportivi si cele mai multe categorii de sporturi, la cel mai inalt nivel, cel olimpic. Ne dorim sa contribuim astfel la succesul sportivilor nostri si speram sa putem aduce impreuna in tara cat mai multe medalii” a declarat Agnieszka Blas, Managing Director DHL Express Romania.

”Sportul are puterea de a uni oamenii, sportul înseamnă încredere, prietenie și respect. Fiecare pas pe care Echipa Olimpică a României – ”Team Romania” îl face spre podiumul olimpic are în spate multă pasiune, efort, curaj și dedicare. În spatele fiecărui campion sunt oameni care cred în același vis, care se ghidează după aceleași principii și împărtășesc aceleași valori: Excelență, Prietenie, Respect, Tradiție și Mândrie Națională. Comitetul Olimpic și Sportiv Român salută intrarea în selecta Familie Olimpică a unui nou partener, DHL Express Romania,  și  mulțumește pentru încredere și sprijin în numele tuturor acelora care reprezintă România în întrecerile olimpice. Cu ajutorul partenerilor noștri, a unor oameni care cred în sportul olimpic, în campioni, în români, povestea merge mai departe! De azi, DHL Express Romania  e membru al Team Romania!”,  a anunţat președintele COSR, Mihai Covaliu.

DHL înseamnă Pasiune, Performanţă, Putere şi Spirit de echipă, valori pe care le regăsim şi în sport. De aceea, la nivel global DHL este Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup, Formula 1, Formula E, dar si al cluburilor de fotbal Bayern Munich, Leicester City și Manchester United.

La nivel local, DHL Express este un susţinător tradiţional al sportului – cele mai bune exemple find: Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor (zece editii), Partener Logistic Oficial al Federatiei Romane de Fotbal, Partener Logisitc al Comitetului Paralimpic Roman, sprijinirea naţionalei de rugby a României prin Parteneriatul Logistic cu Federaţia Română de Rugby (din 2011).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.