FlixBus, parteneriat cu Transfero: 10 curse/zi spre Aeroportul Otopeni

FlixBus va colabora în România cu Transfero, pentru  a oferi alternative de transport accesibile spre Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni.

Autocarele și microbuzele care operează aceste rute circulă cu o frecvență de 10/11 plecări pe zi. Biletele pot fi deja rezervate. Autocarele Transfero vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus”, pentru a putea fi ușor identificate de către călători.

11 orașe din Moldova, conectate cu Aeroportul Otopeni

Prin intermediul acestui parteneriat, călătorii din 11 localități din regiunea Moldova vor avea acces la o alternativă de transport sigură și confortabilă pentru a ajunge la Aeroportul Otopeni (Henri Coandă). Printre orașele deservite se numără Focșani, Buzău, Vaslui sau Râmnicu Sărăt. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus, din agențiile de turism partenere FlixBus, cât și de pe site-ul Transfero.

La nivel global, peste 40% din rețeaua FlixBus este alcătuită din orașe mici și mijlocii cu mai puțin de 20.000 de locuitori. Conectarea orașelor mici și mijlocii la rețeaua europeană este un obiectiv important pentru ambele companii. În Europa, FlixBus oferă curse regulate cu autocarul spre și dinspre cele mai mari aeroporturi, care operează zboruri spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Peste 57 de aeroporturi sunt deservite de autocarele verzi, inclusiv unele dintre cele mai aglomerate, precum „Charles de Gaulle” în Franța, aeroportul Frankfurt în Germania sau Milano Malpensa în Italia.

„Peste 100 de milioane de persoane au călătorit în Europa cu FlixBus. Ne dorim să schimbăm viziunea tradițională asupra călătoriilor pe distanțe lungi și  susținem tranziția către shared mobility și digitalizarea serviciilor de transport. Prin parteneriatul cu Transfero, unul dintre operatorii consacrați pe acest segment, facem un pas important spre oferirea unei experiențe de rezervare digitală pasagerilor din România. În plus, în acest mod, călătorii care nu au un autoturism personal sau cei care nu vor să își facă griji cu parcarea la aeroport au o alternativă de transport confortabilă și accesibilă”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus în România.

Călătoria începe de acasă! Încercăm să le insuflăm acest aspect clienților noștri și unul dintre motivele pentru care aceștia ne aleg ca parteneri de drum este faptul că încercăm permanent să le înțelegem nevoile și apoi le îndeplinim. Avem grijă să aibă o călătorie relaxantă, lipsită de orice incident neplăcut și avem o echipă de profesioniști ce analizează în permanență orarul de zbor al companiilor pentru a respecta programul fiecăruia”, a declarat Lucian Costin, fondatorul Transfero.

Flota de autocare alcătuită din 10 autocare și 20 de microbuze de cea mai nouă generație oferă servicii on board precum: Wi-Fi gratuit, televizor și prize USB pentru ca pasagerii să beneficieze de o călătorie plăcută și confortabilă. 

Digitalizarea călătoriei cu autocarul și experiența locală – o formulă de succes la nivel global

Modelul de afaceri FlixBus se bazează pe o colaborare unică la nivel internațional cu companiile locale de transport. Astfel, FlixBus a dezvoltat cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa și a devenit al doilea cel mai mare jucător de pe piața din SUA. Recent, compania tech de servicii de mobilitate a anunțat intrarea pe piața din Brazilia, în urma unei runde de investiții de finanțare de peste $650 milioane. Din 2013, FlixBus a încheiat parteneriate cu 500 de parteneri din întreaga lume.

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe din România din peste 100 de localități spre 14 țări din Europa. Printre aeroporturile conectate prin intermediul curselor directe din România se numără Aeroportul Internațional din Viena și Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din  Budapesta.

FlixBus a anunțat recent curse cu autocarul spre câteva dintre cele mai populare destinații de vacanță de pe litoralul Bulgariei, precum Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Varna, Obzor, Burgas, Albena și Kavarna pentru a susține reluarea turismului internațional.

Despre FlixMobility

FlixMobility este o companie tech de servicii de mobilitate care oferă noi alternative de călătorie convenabile, accesibile și prietenoase cu mediul prin intermediul brandurilor FlixBus și FlixTrain. Datorită unui model de afaceri unic și tehnologiilor inovatoare, compania a dezvoltat cea mai mare rețea de autocare interurbane și a lansat primele trenuri ecologice pe distanțe lungi în 2018, cât și proiecte pilot pentru autocare electrice în Germania și Franța. Din 2013, FlixMobility a revoluționat călătoriile în Europa și a creat mii de sluje în industria mobilității. În 2018, FlixMobility a lansat FlixBus USA pentru a aduce alternative de călătorie în Statele Unite ale Americii.

Din birouri sale din Europa și din Statele Unite ale Americii, echipele FlixBus se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltarea activității și a tehnologiei. Flota verde FlixBus este operată de parteneri regionali și întreprinderi mici și mijlocii, în timp ce FlixTrain operează în colaborare cu companii feroviare private. Prin intermediul acestor parteneriate, inovația, spiritul antreprenorial și un brand internațional puternic se alătură experienței și tradiției. Combinația unică de start-up tech, platformă de e-commerce și companie tradițională de transport au adus FlixMobility în poziția de lider care își propune să schimbe permanent industria de mobilitate din Europa. 

Despre Transfero 

Înființată în 2013, brand 100% românesc, companiaTransfero este un furnizor național de servicii de transfer către și de la Aeroportul Otopeni. Transfero pune la dispoziția clienților săi călătorii lipsite de griji, la prețuri accesibile oricărui buzunar. Grație echipei de profesioniști, planificarea exactă a timpului, asigurarea tututor condițiilor necesare pentru călătorie, precum și cunoașterea traseului pentru evitarea eventualelor întârzieri, nu mai stau în grija călătorilor. Transfero are un parc auto format din autovehicule moderne, de la microbuze Mercedes de 7, 8 sau 20 locuri, până la autocare încăpătoare cu 49, 53 sau 65 de locuri. Toate acestea sunt dotate cu aparatură de ultimă generație și dispun de spațiu suficient pentru bagaje, astfel încât pasagerii să aibă parte de o călătorie plăcută din toate punctele de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.