Parteneriat FM Logistic – Pepperfry

FM Logistic a încheiat un parteneriat cu Pepperfry, lider pe piața de mobilier și decorațiuni interioare din India, și va oferi servicii de logistică multi-canal și fulfilment în regiunea de vest a țării.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

FM Logistic va gestiona operațiunile de depozitare și pregătire a comenzilor pe platforma Pepperfry Bhiwandi, aproape de Mumbai. De la Bhiwandi, produsele vor fi livrate la Pepperfry Studios, unde clienții vor putea vedea și testa mobilierul, precum și la centrele de distribuție Pepperfry din India, utilizând soluții de livrare last mile.

„Pepperfry este unul dintre cele mai importante branduri de mobilă din India”, spune cofondatorul și COO al companiei, Ashish Shah. „Ceea ce a început ca un magazin online de mobilă în 2012 a evoluat și a devenit lider pe piața de mobilier și decorațiuni din India, atât online, cât și offline. Acest parteneriat ne va ajuta să onorăm comenzile către clienți datorită unui lanț de distribuție mai rapid, mai eficient din punct de vedere al costurilor, dar și datorită orientării către îmbunătățirea continuă specifică FM Logistic.”

„FM Logistic și-a luat angajamentul să-și sprijine clienții pentru a-și implementa strategiile de comerț electronic și multi-canal. Soluții rapide de supply chain sunt esențiale pentru ca partenerii noștri să își consolideze poziția pe piață și relația cu clienții finali. Prin urmare, suntem încântați să gestionăm operațiunile de fulfilment pentru Pepperfry pentru regiunea de Vest a Indiei”, spune Alexandre Amine Soufiani, Director General FM Logistic India.

Potrivit studiilor, piața indiană de mobilier va crește de la 21 miliarde USD în 2018 la peste 31 miliarde USD până 2024, fiind estimată o rată anuală de creștere (CAGR) de aproximativ 7% între 2019 și 2024. Potrivit Pepperfry, segmentul organizat reprezintă aproximativ 15% din piață, iar segmental online de mobilier reprezintă 3% din total și crește cu o rată medie anuală de 80% datorită migrării populației către orașe, a venitului disponibil, a ratei crescânde de conectare la internet și a orientării către produse premium.

Despre Pepperfry

Pepperfry este un magazin online de mobilă și decoratiuni interioare. Fondată în 2011, compania are sediul în Mumbai și este prezentă în 28 de orașe, inclusiv Bengaluru, Mysore, New Delhi, Chandigarh, Pune, Noida și Gurugram. În mai 2019, Pepperfry a fost nominalizat printre „primele 10 start-up-uri” de către Revista Entrepreneur. Pentru mai multe informatii, vizitați pagina :https://www.pepperfry.com/

Despre FM Logistic

Fondată în Franța în 1967, FM Logistic este o companie independentă, de familie, care oferă soluții pentru lanțul de aprovizionare pentru o gamă largă de companii din FMCG, retail, beauty, industrie și domeniul medical. Este activă în 14 țări din Europa, Asia și America Latină (Brazilia). A realizat venituri de 1,43 miliarde EUR în anul fiscal încheiat în martie 2020 și are peste 27.500 de angajați.. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.