Parteneriat MHS Truck & Bus Group – Timișoara Saracens

MHS Truck & Bus Group este noul sponsor al echipei de rugby, campioană naţională, Timişoara Saracens.

Istoria MHS Truck & Bus Group a început în urmă cu 11 ani, compania fiind distribuitorul mărcii MAN în România.

Brandul MAN ocupă astăzi unul dintre primele locuri în clasamentul celor mai vândute mărci de camioane din România, performanţă obţinută cu multă muncă şi efort susţinut.

În mod similar, Timişoara Saracens, astăzi cvadruplă campioană a României la rugby, în a cărei panoplie se regăsesc trofeele Campionatului Naţional de rugby profesionist Superliga cucerite în 2012, 2013, 2015 şi 2017, cele patru Cupe ale României (din anii 2011, 2014, 2015, 2016) şi Cupa Regelui din ediţia aniversară 2015, a pornit la drum în urmă cu opt ani, crezând cu pasiune în forţa şi abilităţile echipei multinaţionale, formate în capitala Banatului, de a atinge vârful performanţei.

Visul de a fi campioni a devenit realitate, dar mai mult, Timişoara Saracens se află astăzi în al treilea sezon consecutiv de reprezentare a României în competiţiile europene inter-cluburi şi continuă să fie un punct de referinţă al rugby-ului românesc din era profesionistă.

Iar pentru că Leii au mai multă putere atunci când îşi unesc forţele pentru a-şi atinge ţinta, MHS Truck & Bus Group a găsit în Leii Timişoarei Saracens aceeaşi mentalitate inovatoare de campion, ce stă la baza istoriei de dezvoltare şi performanţă a companiei şi a decis să li se alăture în călătoria lor spre succes, devenind unul dintre sponsorii şi partenerii echipei.

“Suntem onoraţi şi mândri deopotrivă să punem bazele parteneriatului cu echipa de rugby Timişoara Saracens. Susţinem performaţa şi ne bucurăm că am devenit partener în călătoria lor spre cât mai multe victorii, călătorie în care cu siguranţă vor continua să scrie istorie”, a declarat dl. George Dorobanţu, Group CEO – MHS Group şi Automobile Bavaria.

“Înalta performanţă în sport, ca de altfel în orice alt domeniu, nu se poate atinge fără susţinere, fără muncă în echipă. Ne bucură şi ne onorează alegerea MHS Truck & Bus Group de a se alătura Timişoarei Saracens în sprijinul iniţiativei noastre de revitalizare şi dezvoltare în România a acestui sport de echipă în care nu contează pe cine avem în faţă, contează cine ne este alături.” – Dan Dinu, membru asociat Timişoara Saracens Rugby Club.

Parteneriatul dintre MHS Truck & Bus Group şi echipa de rugby campioană a României, Timişoara Saracens, a fost demarat la sfârşitul anului 2017.

MHS Truck & Bus Group este importatorul şi distribuitorul vehiculelor comerciale MAN, a autobuzelor şi autocarelor MAN şi Neoplan în România. Deţine opt centre proprii de competenţă pentru vehicule comerciale MAN şi cinci centre partnere de service MAN. Este cel mai mare şi cel mai performant importator MAN din Europa Centrală şi de Est. Asigură locuri de muncă pentru 355 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 90 milioane Euro.

Automobile Bavaria Group deţine 12 locaţii BMW pentru automobile noi şi rulate în România şi singurul service Rolls – Royce din regiune. Automobile Bavaria Group este primul dealer BMW M din România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternică literă din lume“ şi este singurul Centru de Competenţă pentru Vanzări Speciale către autorităţi şi diplomaţi din ţară. Începând cu anul 2015, Automobile Bavaria Băneasa a devenit primul agent autorizat BMW i în România, odată cu lansarea oficială a mărcii pe piaţă şi în prezent deţine încă doi dealeri BMW i la Cluj şi Timişoara. Automobile Bavaria Group comercializează toată gama de motociclete şi scutere BMW Motorrad şi deţine singurul dealer MINI din România, împreună cu două centre MINI Service la Cluj şi Timişoara. Cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est asigură locuri de muncă pentru 509 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 136 milioane Euro.

Schmidt Gruppe Deutschland deţine cinci dealershipuri BMW şi un dealership Rolls-Royce la Munchen. Grupul asigură locuri de muncă pentru 240 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 125 milioane Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.