Pasaje pietonale și rutiere pe DN1 Valea Prahovei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit mai multe oferte la licitațiile lansate pentru elaborarea studiilor de fezabilitate (SF) și a proiectelor tehnice (PT) necesare construirii unor pasaje pietonale și rutiere pe DN1 Valea Prahovei, la Azuga, Comarnic, Bușteni și Predea, în vederea fluidizării traficului auto.

Astfel, pentru pasajul rutier de la Azuga, ce va fi construit la intersecția DN1 cu Str. Prahovei, au fost depuse 4 oferte: Asocierea ITALROM Inginerie Internationala-Metroul, NV Construct, Asocierea RETTER Architecture-Drum Proiect Consult și compania SSF-RO. Durata contractului va fi de 180 zile.

Pentru pasajul pietonal subteran/suprateran de la Comarnic, ce va fi realizat în zona Pieței Centrale, la intersecția DN1 cu str. Ghioșești și pasajul pietonal subteran/suprateran de la Primaria Comarnic a fost depusă o singură ofertă, din partea Asocierii Metroul-ITALROM Inginerie Internationala. Durata contractului va fi de 90 zile.

Pentru pasajul rutier din Sinaia Sud, ce urmează a fi construit la intersecția DN1 cu Bulevardul Republicii, au fost depuse 5 oferte, din partea următoarelor companii: Bridge Consult, Asocierea Metroul-Italrom Inginerie Internationala, NV Construct, Asocierea Retter Architecture–Drum Proiect Consult și VIAPONTE ROM.

Pentru pasajul rutier ce va fi construit în Predeal, la intersectia dintre DN1 cu DN73A, au fost depuse 3 oferte, din partea companiei Bridge Consult și a asocierilor Italrom Inginerie Internationala–Metroul și Retter Architecture–Drum Proiectconsult

Tot în Predeal, pentru pasajul pietonal subteran ce va fi construit la intersecția DN1 cu str. Panduri, au fost depuse 4 oferte, din partea asocierilor ITALROM Inginerie Internationala-Metroul, Retter Architecture–Drum Proiectconsult și a companiilor NV Construct și SSF-RO. Durata contractului va fi de 90 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.