Pasajul Basarab, testat cu 13 tramvaie si 26 de camioane

 

Rezistenta podului Basarab va fi testata, luni, cu 13 tramvaie si 26 de camioane, care totalizeaza o incarcatura de aproximativ 1.500 de tone, informeaza Primaria Capitalei. Primarul general Sorin Oprescu va participa si el la primele teste cu incarcare maxima ale podului hobanat.

 

In cadrul testelor, se incarca podul cu sarcini secvential, in situatii diferite, si se fac masuratori privind deplasarile in plan vertical si orizontal ale elementelor structurii de rezistenta. Masuratorile au rolul de a confirma datele prevazute in proiect, astfel incat sa se asigure nivelul prevazut de siguranta.

In scopul finalizarii lucrarilor aferente pasajului Basarab, incepand de vineri s-au interzis virajele stanga din intersectia soselei N.Titulescu cu strazile Al.I. Cuza si Comana. Totodata, s-a desfiintat trecerea de pietoni din intersectie si s-a dezafectat instalatia de semaforizare. Traseul liniei 282 de autobuze, pe sensul spre Gara de Nord, s-a modificat prin Sos. N.Titulescu si Calea Grivitei.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.