Peste 53.000 de locuri de muncă în clădirile CTP

ctpark, ctpPeste 53.000 de persoane lucrează în prezent în zonele industriale şi clădirile de birouri dezvoltate de CTP în centrul și estul Europei, potrivit celor mai recente date. Ca răspuns la creşterea numărului de angajaţi, CTP se concentrează atât pe îmbunătăţirea serviciilor, cât şi a facilităţilor în rețeaua CTPark.

create de CTP prin dezvoltarea rețelei CTPark în Centrul şi Estul Europei a crescut cu aproape 13 % de la 47.000 în 2015. Clienții care operează în cadrul reţelei CTPark oferă locuri de muncă de înaltă calificare şi, prin urmare, bine plătite.

În total, 44.000 de aceste posturi au fost create numai în Republica Cehă, la care se adaugă alte de mii de locuri de muncă indirecte, care apar ca rezultat al investiţiilor CTP și ale clienţilor săi.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi, CTP îşi propune să sporească nivelul de confort al proprietăților din portofoliu, atât în  beneficiul angajatorilor, cât și al angajaților. Ca parte a acestui proiect, în CTPark Bor a fost deja construit un centru de cazare cu 400 de paturi și  un restaurant/cafenea, iar birourile și sala de training sunt în prezent în construcţie.

“Extinderea CTP în centrul și estul Europei influențează în mod direct creşterea numărului de locuri de muncă oferite de clienți în rețeaua CTPark. Noi proiectăm parcurile pentru a fi atractive atât pentru investitori, cât şi pentru oamenii care lucrează acolo. Pentru a ne menține în top, continuăm să aducem îmbunătăţiri și să modernizăm parcurile noastre industriale prin creșterea suprafețelor destinate spațiilor verzi, adăugarea de alei pietonale și piste de biciclete şi, uneori fântâni arteziene”, spune Stefan de Goeij, Head of Property Management la CTP.

CTP este un dezvoltator și manager internațional full-service de proiecte comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate. Clienții CTP sunt companii locale și internaționale de primă mărime care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat de parcuri de afaceri premium din Europa Centrală, cu peste 3,25 de milioane de metri pătrați de spații de categorie A în 60 de locații.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.