Carrefour a deschis cel de-al 8-lea magazin Supeco

Carrefour România a deschis în 9 noiembrie la Balș, judetul Olt, cel de-al 8-lea magazin Supeco.

Noul magazin este situat pe strada Nicolae Bălcescu nr. 192 și a fost inaugurat după cele din oraşele Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Slatina, Giurgiu, Galați, Craiova și Focșani.

Magazinele Supeco din Galaţi şi Craiova au fost deschise pe locul unor foste unităţi Billa, parte din procesul de remodelare al reţelei de supermarketuri Billa încheiat recent de Carrefour.

Magazinul din Balș are program de Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00 şi Duminică: 08:00 – 18:00.

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus relativ recent de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii.

În România, Grupul numără 305 de magazine dintre care 32 hipermarketuri “Carrefour”, 219 supermarketuri (204 magazine “Market” si 16 magazine “Express Orange”), 43 magazine de proximitate “Express”, 10 magazine de proximitate “Contact”, 8 magazine Supeco și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ