Carrefour în Shopping City Râmnicu Vâlcea

Carrefour România va deschide pe 7 decembrie 2017 un hipermarket în noul centru comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, potrivit retail-fmcg.ro. Magazinul din Râmnicu Vâlcea va fi cel de-al 33-lea hipermarket al rețelei din România.

Hipermarketul Carrefour va avea o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați și 300 de angajați, devenind astfel unul dintre cei mai importanți angajatori din Râmnicu Vâlcea.

Shopping City Râmnicu Vâlcea, primul centru comercial full concept din regiune, este poziționat pe malul râului Olt, pe Strada Ferdinand, nr. 38A și este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, oferind aproximativ 900 de locuri de parcare ușor accesibile.

Investiția realizată de dezvoltatorul NEPI Rockcastle se ridică la aproximativ 40 de milioane de euro.

Centrul comercial va găzdui în cei 27.900 de metri pătrați o ofertă generoasă de branduri și servicii pentru toate categoriile de vârstă și interese: modă și accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii.

Carrefour

În România, Grupul numără 305 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 219 supermarketuri (204 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, 8 magazine Supeco și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. Carrefour mai operează în România si 8 magazine Supeco.

LĂSAȚI UN MESAJ