Pirelli sponsorizează echipa Emirates a Noii Zeelande

Pirelli și echipa Emirates a Noii Zeelande anunță că au semnat un acord de parteneriat pentru Cupa America, ediţia 2017. Pirelli va fi sponsorul oficial al echipei care a câștigat de două ori cea mai importantă competiție de yachting din lume, care va avea loc în acest an în perioada 26 mai – 26 iunie, în Insulele Bermude.

Logo-ul Pirelli va apărea pe barcă și pe cârmă, care pentru această ocazie vor deveni o metaforă a anvelopei. Așa cum anvelopa, de fapt, asigură performanța și controlul unui vehicul, la fel și cârma garantează stăpânirea navei. Participarea la această provocare sportivă subliniază legătura dintre Pirelli, care sponsorizează 350 de campionate de sporturi cu motor în lume, inclusiv F1, și curse, fie pe pistă, pe șosea sau pe mare.

“Sponsorizarea echipei Emirates a Noii Zeelande – spune Marco Tronchetti Provera, CEO și Vicepreședinte executiv al Pirelli – se adaugă portofoliului deja bogat de colaborări sportive de anvergură pe care Pirelli, liderul pe segmentul Prestige, îl are şi care s-a îmbogăţit şi mai mult în ultimele luni, chiar și dincolo de competițiile cu motor, cu scopul de a consolida poziționarea mărcii în segmentul premium al pieței”.

Pirelli este şi sponsor al Campionatelor Mondiale de Schi, al celui de hochei care este acum în curs de desfășurare și, în ciclism, al Turului Italiei (Giro d’Italia), discipline sportive în plus faţă de angajamentul de 20 de ani pentru fotbal alături de echipa Internazionale Milano, precum și de recenta colaborare cu echipa Dodgers din Los Angeles în Liga națională americană de baseball.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.