Plata cu telefonul mobil, DKV Mobility-Go’on în Danemarca

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, continuă expansiunea rețelei sale de acceptare a plăților mobile. Prin funcția de plată DKV APP&GO a aplicației DKV Mobility, clienții DKV Mobility își pot plăti acum tranzacțiile de alimentare cu smartphone-ul, la 180 de benzinării Go’on din Danemarca.

„Suntem încântați de extinderea parteneriatului nostru cu Go’on în Danemarca”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Compania operează stații de alimentare foarte atractive, plasate convenabil în toată țara, oferind clienților noștri o cale eficientă pentru a-și efectua plățile, acum și prin intermediul smartphone-ului.”

Mick Kjær, managing director la Go’on Gruppen A/S, continuă: „Cooperăm cu DKV Mobility de mulți ani, prin acceptarea cardului DKV Mobility în benzinării. Să facem trecerea la plățile mobile alături de un partener atât de puternic este un privilegiu pentru noi și suntem entuziasmați de oportunitățile și experiența unică oferite de acest serviciu clienților DKV Mobility.”

Funcția de plată DKV APP&GO este disponibilă în peste 3,000 de benzinării în Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Italia, Luxemburg și Olanda.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu un prestigiu de ~ 90 de ani. Aproximativ 259.000 de clienți care dețin un card active își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~67.000 de stații de alimentare convenționale, ~344.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.