Plata taxelor în toată Europa: DKV BOX EUROPE by Siemens

Înregistrare ușoară online / configurare wireless / soluție plug and play, fără necesitatea instalării.

DKV BOX EUROPE, ce va fi furnizată de DKV Euro Service din 2018, are la bază cea mai nouă generație Sitraffic Sensus Unit produsă de Siemens. Este echipată cu o tehnologie hybrid pentru taxele de drum, astfel că poate înregistra și calcula atât taxele bazate pe sistemul DSRC (Dedicated Shord Range Communications), cât și cele în sistem GNSS (Global Navigation Satellite System).

“Multe dintre aparatele de bord de pe piață nu îndeplinesc criteriile tehnice pentru plata taxelor în toată Europa, spre exemplu nu sunt compatibile cu sistemul italian de taxare, și ar putea necesita să fie înlocuite din nou”, a explicat Jürgen Steinmeyer, Director de Taxe la DKV Euro Service. “Pe de altă parte, DKV BOX EUROPE îndeplinește cele mai recente criterii ale tuturor statelor membre UE și vor putea fi folosite în viitor pe teritoriul Europei.”

Utilizatorul poate instala singur unitatea la bord și o poate muta între autovehicule. Nu este necesară o instalare care necesită timp sau modificarea dispozitivului într-un atelier de specialitate.

Înregistrarea taxei și activarea pentru o anumită țară sunt realizate ușor prin intermediul portalului online DKV. Datele sunt transmise prin conexiune fără fir către unitatea OBU, iar aparatul nu mai trebuie înlocuit în cazul schimbării vehiculului.

Acest lucru economisește mult timp și muncă birocratică, iar utilizatorul rămâne flexibil. Obiectivul este de a putea fi achitate taxe în Belgia, Germania, Austria, Polonia și Franța până la lansarea din 2018.

Totodată, în timp util sau la scurt timp după lansare, vor fi conectate și Italia, Portugalia, Spania și Ungaria. Pe termen mediu toate taxele de drum, de tunel și de pod din Europa vor putea fi achitate prin intermediul DKV BOX EUROPE.

Pentru mai multe informații accesați www.dkv-euroservice.com

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 65.500 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a grupului DKV MOBILITY SERVICES Group care operează cu o echipă formată din aproximativ 900 de persoane. În 2016, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 6,3 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări.

În prezent, peste 2,7 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 140.000 de clienţi. În 2017, DKV Card a fost numit pentru a 13-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.