Platforma DKV ECO TRUCKER

DKV anunță lansarea platformei logistice DKV ECO TRUCKER, o nouă soluție de platformă digitală de la DKV Euro Service, care ajută la direcționarea șoferilor de autovehicule comerciale către cele mai ieftine stații de alimentare în cel mai economic mod, oferind sfaturi pentru conducerea economică – și încurajează acest lucru și printr-un program de bonificare.

Domeniul de aplicare a funcțiilor DKV ECO TRUCKER poate fi configurat ușor în baza cerințelor partenerilor și clienților individuali datorită arhitecturii sale modulare. O versiune beta a DKV ECO TRUCKER va fi prezentată la târgul de logistică și transport din München de către DKV Euro Service (Hala A6, Stand: 303) și partenerii săi (TomTom Telematics: Hala A3, Stand 411/512; Daimler Fleetboard (Hala A6, Standurile 201/302); STYLETRONIC (Hala A3, Standul 537).

Lansarea pe piață este planificată pentru al patrulea trimestru al anului 2019. Integrarea în portalul Mercedes-Benz Truck App este în pregătire.

Prin combinarea modulelor de alimentare cu combustibil și de condus, DKV ECO TRUCKER poate realiza economii de combustibil de până la 15%. Platforma are, de asemenea, un program de recompense pentru a motiva mai bine șoferii și pentru a îmbunătăți loialitatea angajaților. Aplicația rulează pe toate dispozitivele de navigație bazate pe seria TomTom Bridge. Acestea includ TomTom Telematics PRO 8270/8275 și, pe viitor, Daimler Fleetboard Dispopilot.guide II. Furnizorii de telematică TomTom Telematics și STYLETRONIC au integrat deja DKV ECO TRUCKER în sistemele lor.

Sunt în curs de desfășurare pregătiri pentru extinderea utilizării acesteia pe dispozitive suplimentare, cum ar fi afișajul secundar al Mercedes-Benz Actros și cele ale altor furnizori de telematică și soluții. „DKV ECO TRUCKER este o soluție de platformă modulară pe care o putem configura flexibil în funcție de cerințele tehnice ale partenerilor noștri”, spune Dr. Hendrik Rosenboom, Managing Director al Grupului DKV. În faza următoare, platforma va fi extinsă succesiv cu alți parteneri și produse. “

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.