Platforma TAROM AirFi, lansată

tarom-avion1Platforma de divertisment “TAROM AirFi” a fost lansată, luni, de Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române și va fi disponibilă începând de marți, 14 martie, pe toate zborurile interne şi externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 şi Boeing 737-700.

AirFi este o platformă de divertisment, accesibilă Wireless, prin propriile dispozitive mobile (smart phone, tablete, laptopuri) şi contine o gamă variată de opţiuni media, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum: informaţii despre Compania TAROM, ştiri, articole din presă, filme, muzică, jocuri, chat cu ceilalţi pasageri etc.

Totodată, pasagerii au posibilitatea de a îşi exprima opinia cu privire la serviciile oferite prin completarea unui formular de feedback.

Pentru a putea accesa platforma AirFi, pasagerii trebuie să aibă echipamentele setate în mod avion şi cu ajutorul oricărui browser să se conecteze la Wi-Fi.

Conţinutul prezentat atât în limba română, cât şi în limba engleză este updatat la fiecare escală cu informaţii referitoare la rută, timpul de zbor şi condiţiile meteo de la destinaţie.

Serviciul este accesibil începând de marți, 14 martie, pe toate zborurile interne şi externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 şi Boeing 737-700. Practic, acest sistem va fi funcţional pe opt avioane din flota TAROM, pe cursele externe şi interne.

În prezent, în Europa sunt puţine companii care pun la dispoziţie acest serviciu.

tarom-3

La evenimentul de lansare au fost prezenţi Răzvan Alexandru Cuc, ministrul Transporturilor, Eugen Davidoiu, directorul general al CNTAR TAROM S.A., reprezentanţi ai AirFi România, ai DNATA România etc.

TAROM îi invită pe pasagerii săi să se bucure de experienţa plăcută a zborurilor sale, savurând beneficiile oferite de serviciul AirFi, disponibil la bordul aeronavelor sale cu titlu gratuit.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, iar din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.