Playtika își păstrează „locul de joacă” din Timpuri Noi Square al Vastint

Playtika România își păstrează „locul de joacă” din proiectul de birouri Timpuri Noi Square al Vastint România, consiliați de CBRE. Investițiile în dezvoltarea birourilor, calitatea și standardele înalte ale proiectului de birouri, dar și poziționarea centrală a acestuia sunt principalii factori care au înclinat balanța în favoarea acestei decizii.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

CBRE a colaborat cu echipa de management Playtika din România și din Israel pentru a stabili implicațiile financiare și operaționale complete ale acestei decizii, punând la dispoziția companiei toate informațiile critice necesare care au fundamentat decizia de reînnoire a parteneriatului cu Vastint România, proiectul mixt Timpuri Noi Square având cea mai bună potrivire cu planurile de viitor ale Playtika. 

Decizia s-a bazat pe un număr de factori precum: termenii comerciali competitivi, amplasarea geografică ideală a proiectului mixt Timpuri Noi Square, care se află în proximitatea mijloacelor de transport în comun și a zonelor rezidențiale deja existente, facilitățile oferite de acesta, calitatea tehnică premium și designul complexului de birouri. Investiția Playtika în dezvoltarea birourilor sale inovatoare, cu peste 50% peste standardele pieței, a fost, de asemenea, un factor important care a dus la această decizie.

„După câteva luni de analiză am reușit să sintetizăm toate datele legate de fiecare scenariu de lucru propus, inclusiv implicațiile financiare ale reînnoirii contractului existent sau ale relocării, care pot genera o varietate de costuri, precum și toate datele legate de strategia de creștere a grupului, de proximitatea de posibile talente și de preferințele angajaților, informații care au permis Playtika să ia cea mai bună decizie în cunoștință de cauză. Ne bucurăm că expertiza vastă a CBRE a fost utilă partenerului nostru și că am reușit să sprijinim Playtika în luarea celei mai bune decizii”, a declarat Andrei Gavrilovici, senior consultant Advisory & Transaction | Birou, CBRE România.

Playtika este lider în industria jocurilor de aproape un deceniu, cu un portofoliu de top pe zona de jocuri casual sau, social casino. Din 2010, compania este lider în industrie și printre primele companii care a oferit jocuri gratuite pe rețelele sociale și, la scurt timp după aceea, pe platformele mobile. 

„Prioritatea numărul unu a Playtika este să ofere cel mai confortabil, eficient și colaborativ mediu de lucru pentru angajații săi, talente de top ale industriei. Cu ajutorul datelor valoroase furnizate de CBRE și a abilităților de negociere ale echipei de consultanți am reușit să încheiem un nou acord cu proprietarul de birouri Vastint România. Suntem încrezători că locația actuală va continua să ne ofere cel mai bun sprijin pentru dezvoltarea afacerii noastre“, a declarat Ana Tudor, regional site manager, Playtika.

În România, Playtika are echipe specializate în cercetare și dezvoltare, artă, creație și produs, precum și un centru dedicat de asistență pentru clienți, care se ocupă de nevoile jucătorilor și se asigură că aceștia au o experiență de joc excepțională.

Cu o experiență de 30 de ani în dezvoltarea proiectelor imobiliare în Europa, Vastint România a livrat deja la nivel local peste 100.000 mp GLA de spații de birouri operaționale certificate LEED premium, prin proiectele sale Timpuri Noi Square și Business Garden București – ambele poziționate în top 5 proiecte de birouri din România începând cu anul 2017 prin calitatea și standardele înalte oferite pe piața imobiliară locală.

În Vastint România, ne place întotdeauna să subliniem importanța parteneriatelor noastre. Principiile noastre de business sunt construite pe relații puternice de business, iar Playtika este unul dintre partenerii noștri cheie. Prin proiectele noastre dezvoltate și operaționale, Vastint România aduce o contribuție importantă la schimbarea standardelor de calitate și eficiență în piața imobiliară locală. Astfel, recunoașterea acestor merite este demonstrată și de toate certificările obținute până acum prin proiectele noastre, iar decizia Playtika de reînnoire contractuală se bazează și pe aceste considerente de a-și dezvolta birourile într-un mediu în care să poată crea un mediu sănătos pentru angajații săi. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm această relație puternică dincolo de cooperarea actuală cu proiectul nostru cu utilizare mixtă Timpuri Noi Square”, a declarat Antoniu Panait, managing partner Vastint România.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), o companie listată în Fortune 500 și S&P 500 cu sediul în Dallas, este cea mai mare firmă de servicii și investiții imobiliare comerciale din lume (pe baza veniturilor din 2020). Compania are peste 100.000 de angajați care deservesc clienți din mai mult de 100 de țări. CBRE deservește o gamă diversă de clienți cu o suită integrată de servicii, inclusiv facilități, tranzacții și management de proiect; gestionarea proprietății; gestionarea investițiilor; estimare și evaluare de proprietăți; leasing imobiliar; consultanță strategică; vânzări de proprietăți; servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.com.

Playtika (NASDAQ: PLTK) este lider pe piața de divertisment și tehnologie pentru jocurile mobile, cu un portofoliu variat. Fondată în 2010, Playtika a fost printre primele companii care au oferit jocuri gratuite pe rețelele sociale și, la scurt timp după aceea, pe platformele de telefoane mobile. Cu sediul în Herzliya, Israel, și având ca misiune să ofere divertisment prin modalități infinite de joc, Playtika are angajați și birouri în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.