Ploaie de amenzi pe Autostrada Bucuresti-Pitesti

In numai trei ore, de la 11:00 la 14:00, politistii rutieri au aplicat 187 de amenzi in urma controalelor efectuate vineri pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, in zona kilometrului 110.

 

Cu numai o zi in urma, pe aceeasi autostrada, se ciocneau intre ele cinci Loganuri noi ale Politiei Rutiere, dotate cu radare Stealth invizibile, in timp ce se indreptau in Maramures, unde urma sa fie predate.

Bilantul controalelor de vineri este impresionant: 187 de amenzi in valoare de 152.160 de lei, 35 de certificate de inmatriculare retinute pentru defectiunile tehnice constatate, pentru lipsa asigurarilor obligatorii si lipsa rovinietei. De asemenea, 45 de soferi au primit amenzi pentru viteza, cea mai mare inregistrata pe radare fiind de 175 de km pe ora. Din fericire, nu a fost retinut niciun permis auto pentru conducere cu viteza peste limita admisa. Potrivit sefului Politiei Autostrazi, comisar sef George Grigore, acesta este un semn ca \”noile radare achizitionate de politia rutiera isi fac deja efectul si ii descurajeaza pe conducatorii auto sa circule cu viteza excesiva\”. Lucratorii Politiei Autostrazi au colaborat la aceasta actiune cu inspectorii Autoritatii Rutiere Romane si ai Registrului Auto Roman.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.