Amendă 200 lei și blocarea mașinii, pentru parcarea neregulamentară

Parcarea neregulamentară a mașinilor în centrul Capitalei se va sancționa, începând din 15 august, cu amendă de 200 de lei și blocarea vehiculului. Totodată, trebuie achitată anticipat parcarea în locurile amenajate de Compania Municipală Parking București. 

foto: Jean-Mihai Pîlșu

Viceprimarul general al Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat, încă de la începutul lunii iulie, programul de modernizare a serviciului de parking: „Vom digitaliza serviciul, vom proteja traficul pietonal și interzicem parcările pe trotuare. Facem ordine în această activitate, creștem capacitatea de parcare în zona centrală și aducem venituri suplimentare pentru oraș”.

Compania Municipală Parking București a postat deja pe site-ul propriu următorul mesaj:

„Un comportament civilizat în parcarile municipale vă ferește de sancțiuni. Vă rugăm să parcați regulamentar și să achitati anticipat serviciul public de parcare. Din 15 august, nerespectarea acestor reguli atrage riscul aplicarii unei sanctiuni de 200 lei/zi și imobilizarea autovehiculului până la stingerea obligației de plată. Parcați legal și evitati sancționarea!”.

Tarife

Zonele de tarifare pot fi vizualizate la adresa www.cmpb.ro, secțiunea PARCAJE, subsecțiunea ZONE DE TARIFARE.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Linkuri utile