P&O Ferrymasters, noi căi de comerț multimodal Italia-Norvegia

P&O Ferrymasters a lansat un nou serviciu multimodal din Italia în Norvegia, extinzând în continuare rețeaua sa lideră pan-europeană de servicii logistice pentru clienții săi. Întreprinderile au acum mai multe opțiuni pentru a-și transporta mărfurile sensibile la timp și valoroase, din Mediterana în Scandinavia, se arată în comunicatul transmis ZIUA CARGO.

Noul serviciu multimodal include legături feroviare între principalele terminale feroviare din nordul Italiei și cele trei porturi cheie Amsterdam, Rotterdam și Moerdijk din Olanda. Mărfurile sunt apoi expediate pe mare din Olanda către trei porturi cheie din vestul Norvegiei, Tananger, Bergen și Ålesund. Alte porturi pot fi utilizate pentru a reduce la minimum călătoriile rutiere în Norvegia, economisind timp și reducând emisiile de carbon.

P&O Ferrymasters oferă o gamă flexibilă de soluții pentru a se potrivi nevoilor clienților săi în ceea ce privește mutarea rapidă a produselor lor valoroase și sensibile la timp și cu un impact minim asupra mediului. Din Italia în Țările de Jos, mărfurile pot fi transportate pe calea ferată sau rutieră folosind containere PW de 45 de picioare, unități de schimbare a caroseriei sau remorci basculante, utilizând încărcătură completă (FTL), încărcare completă a containerului (FCL) și încărcare mai mică decât camionul (LTL) opțiuni de transport. De asemenea, clienții își pot muta încărcătura grea și supradimensionată folosind serviciul de specialitate Project Cargo de la P&O Ferrymasters, indiferent cât de mari, grele sau complexe sunt mărfurile lor.

Lansarea noului serviciu urmează o serie de pași înainte de către P&O Ferrymasters în ultimele 18 luni, inclusiv un sistem ultramodern de urmărire și urmărire și conexiuni între Budapesta, Duisburg și Rotterdam, precum și între Oradea și Lodz.

Thorsten Runge, directorul general al P&O Ferrymasters, a declarat: „Investițiile pe care le facem în echipamente noi, site-uri noi și capabilități noi, toate au un singur scop – rezolvarea provocărilor lanțului de aprovizionare. Pe măsură ce aceste provocări devin din ce în ce mai complexe, folosim cunoștințele noastre profunde din sector pentru a ajuta clienții să conducă eficiența prin eliminarea deșeurilor din lanțurile lor de aprovizionare. Orice client care importă alimente, vin, produse chimice sau materiale de construcție în Norvegia din sudul Europei poate profita de acest nou serviciu eficient din punct de vedere al costurilor și de piață. ”

P&O Ferries este o companie pan-europeană de feribot și logistică de vârf, care a navigat anul trecut de 27.000 de ori pe opt rute majore între Marea Britanie, Franța, Irlanda de Nord, Republica Irlanda, Olanda și Belgia. Împreună cu activitatea sa de logistică, P&O Ferrymasters, compania operează, de asemenea, rutier și feroviar integrat către țări de pe continent, inclusiv Italia, Polonia, Germania, Spania și România, Turcia și facilitează deplasarea în continuare a mărfurilor către Marea Britanie din țările asiatice prin Drumul Mătăsii . P&O Ferries face parte din DP World, furnizorul principal de logistică inteligentă a lanțului de aprovizionare end-to-end la nivel mondial, permițând fluxul comerțului pe tot globul.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.