P&O Ferrymasters și DP World încep serviciile maritime și de logistică integrate

P&O Ferrymasters și compania-mamă DP World a finalizat primul lor acord de transportator comun pentru a-și integra serviciile globale maritime și logistice într-o propunere unificată a clienților. Anunțul, din 16 decembrie, urmează achiziției de către DP World a P&O Ferrymasters în februarie 2019 și marchează lansarea unei lansări globale de acorduri de transport, pentru a combina rețelele lor multimodale, pentru a exploata și implementa acoperirea operațională globală și pentru a oferi clienților pachete de servicii complete.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Primul dintre aceste acorduri este între DP World India și P&O Ferrymasters și va oferi clienților soluții complete la cheie pentru a-și muta bunurile între India și Europa. Această ofertă integrată va rezolva provocări logistice complexe pentru clienți, utilizând combinații perfecte de amprentă maritimă și logistică globală a DP World și rețeaua paneuropeană de depozite în expansiune a P & O și legături integrate rutiere, feroviare și maritime.

Printr-un serviciu global de transport maritim cu o soluție logistică „centrată pe port”, P&O Ferrymasters și DP World pot reduce numărul de etape de manipulare a mărfurilor clienților lor – ceea ce înseamnă că ajung mai repede la destinații. Clienții vor beneficia, de asemenea, de a avea un singur punct de contact pentru transportul mărfurilor lor de la origine la destinație și de la noi servicii digitale, cum ar fi urmărirea fluxurilor de marfă prin DP World Track and Trace. Aceste soluții cuprinzătoare vor economisi timp întreprinderilor, le vor oferi o vizibilitate mai mare asupra stării bunurilor lor și le vor ajuta să creeze lanțuri de aprovizionare de la un capăt la altul mai robuste.

Mike Bhaskaran, director operațional – Logistică și tehnologie la DP World, a declarat: „Misiunea noastră este de a asigura un flux lin și eficient al bunurilor și resurselor clienților noștri din întreaga lume. Aceste acorduri vor realiza acest lucru prin integrarea rețelei logistice europene extinse a P&O Ferrymasters cu rețeaua globală de comerț a DP World care permite întreprinderilor, de la porturi și terminale, la parcuri industriale, zone logistice și economice, la servicii maritime. Ne bazăm întotdeauna pe cunoștințele și experiența extinse ale forței noastre de muncă talentate la nivel mondial, pentru a crea soluții noi și mai bune pentru a rezolva provocatorii clienților noștri și a continua să conducem viitorul comerțului mondial.”

Thorsten Runge, directorul general al P&O Ferrymasters, a declarat: „Lanțurile de aprovizionare devin din ce în ce mai globale, trecând mai multe granițe și traversând mai multe jurisdicții.

Implementarea acestor noi acorduri interesante în întreaga lume înseamnă că putem accesa fără probleme amprenta globală a facilităților portuare și logistică și operațiunilor maritime ale DP World, pentru a simplifica provocările cu care se confruntă clienții noștri atunci când își mută bunurile între Europa și restul lumii.

Prin unirea forțelor, doi dintre cei mai importanți furnizori de soluții logistice din lume pot oferi clienților noștri servicii complete, cu acoperire globală, și pot transmite beneficii considerabile în ceea ce privește viteza, fiabilitatea, eficiența și transparența. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.