Podul Agigea, tot pe 2 benzi. Varianta alternativă: Pod Apolodor

pod-agigea-04Circulația rutieră pe Podul Agigea se desfăşoară în continuare numai pe două benzi, până în data de 5 mai, deoarece lucrările de montare a hidroizolaţiei pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitațiilor înregistrate în perioada 18 – 23 aprilie.

“Având în vedere situaţia, vă informăm că puteţi folosi ca rută alternativă Podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră (Podul Apolodor), care se află la o distanţă suplimentară de doar 2,8 km”, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).

Ruta alternativă are următorul traseu:

  • Nod rutier A4 ( intersecţie cu DN 39, Agigea) – A4 ( intrare port Constanţa Sud ) – podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră – bretea acces la DN 39A- DN 39A- DN 39 (Eforie Nord – Agigea).

Informaţii suplimentare:

În conformitate cu Proiectul Tehnic aprobat şi tehnologia de execuţie, începând cu data de 01.03.2017, Antreprenorul a reluat lucrările iniţiale de reabilitare a Podului de la Agigea, acesta fiind închis traficului pe jumatate de cale (sens Mangalia – Constanţa) pentru execuţia următoarelor lucrări: frezare asfalt, turnare beton de egalizare, montare parapet direcţional, înlocuire hidroizolaţie, turnare şi compactare asfalt, în perioada 01.04-27.04.2017.

De asemenea, Antreprenorul a solicitat prelungirea restricţiilor de trafic în vederea finalizării lucrărilor de montare hidroizolaţie şi aşternere covor asfaltic pentru perioada 28.04.2017-05.05.2017.

Mai multe informaţii privind starea reţelei de drumuri naţionale puteţi obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, www.cnadnr.ro DISPECERAT-Situația Drumurilor Naţionale, caseta din stânga, pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR SA

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.