Podul de la Milișăuți, închis

Podul din localitatea Milișăuți, județul Suceava, situat pe DN 2H, km 4+760, a fost închis circulației în dimineața zilei de 1 iulie, în urma ploilor abundente din ultimele zile, care au dus la creșterea debitului pe râul Suceava.

 “La prima vedere, este vorba despre o deplasare la nivelul pilelor și aparatelor de reazem ale podului. Obiectivul se află sub monitorizarea reprezentanților DRDP Iași, urmând ca după evaluarea situației să fie stabilite măsurile necesare remedierii.

Menționăm că sectorul de drum închis circulației este unul important pentru nordul Bucovinei, asigurând legătura între municipiile Rădăuți și Suceava. Din acest motiv, DRDP Iași lansează încă o dată un apel la înțelegere din partea participanților la trafic, în sensul respectării semnalizării și rutelor alternative instituite, pentru evitarea ambuteiajelor”, precizează CNAIR.

Rute alternative

  • DN 17A (Ratoș – Dornești – Rădăuți)
  • DN 2K (Milișăuți – Solca – Păltinoasa), în special pentru traficul ușor. 

Drumarii acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

CNAIR face apel la participanții la trafic  să se informeze, înainte de a pleca la drum în legătură cu situația din zonele pe care urmează să le tranziteze, să circule prudent și să respecte eventualele restricții impuse pe anumite sectoare de drum.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.