Trendurile industriei auto, mobilitate și logistică, la POLIAUTOFEST

După mai bine de 2 ani în care s-au desfășurat activități preponderent online, departe de birouri, de sălile de clasă și de laboratoare, Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnica din București (UPB) anunță organizarea în format fizic, în perioada 20-22 mai, a unui festival auto conturat pe baza convingerilor enunțate mai sus: POLIAUTOFEST.

Evenimentul va avea în centrul său Automobilul – industria auto cu toate componentele ei. Producători, importatori și distribuitori, furnizori și producători de componente și echipamente, furnizori de mobilitate, instituții și autorități atât din educație, cât și din domeniile de reglementare se vor alătura evenimentului, în calitate de invitați, participanți și expozanți.

Pe parcursul celor 3 zile dedicate festivalului, vor fi prezentate trendurile industriei, mărci și modele auto, soluții de mobilitate și logistică, echipamente și procese, precum și perspectivele automobilului. De asemenea, în cadrul festivalului se vor organiza dezbateri, prelegeri academice și prezentări de companii, soluții și produse.

Locația de desfășurare dispune de peste 10.000 de metri pătrați, atât în interior cât și în exterior, lucru ce va permite participanților să își expună tehnologiile într-un mod cât mai atractiv pentru toți vizitatorii.

Festivalul se adresează atât publicului larg, profesioniștilor, studenților, dar și elevilor, viitorilor ingineri.

Despre Universitatea POLITEHNICA din București

Universitatea Politehnica din București este cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România. Tradițiile ei sunt legate de înființarea, în anul 1818, de către Gheorghe Lazăr, a primei Școli tehnice superioare cu predare în limba română, la mănăstirea Sfântul Sava din București.

La 10 iunie 1920 a fost înființată Școala Politehnica din București, având patru secții: Electromecanică, Construcții, Mine și Metalurgie, Secția Industrială.

Din Noiembrie 1920 denumirea se schimbă în Politehnica din București.

In baza rezoluției Senatului din Noiembrie 1992, Institutul Politehnic din București a devenit Universitatea Politehnica din București.

Despre Facultatea de Transporturi

Facultatea de Transporturi a luat ființă în anul 1959.

Astăzi Facultatea reunește patru departamente, Departamentul Autovehicule Rutiere, Transporturi, Trafic și Logistică, Telecomenzi și Electronică în Transporturi, Material Rulant de Cale Ferată.

Anual se derulează studii de licență, de Master și Doctorale pentru 5.000 de studenți si absolvenți ingineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.