Poliția din Ungaria are 40 de mașini „sub acoperire”

ORFK a introdus opt ​​noi autoturisme nemarcate în flota Poliției din Ungaria, în cadrul Proiectului de instruire în domeniul siguranței rutiere. Astfel, numărul mașinilor de poliție incognito, de înaltă performanță, a ajuns la 40. Ele se află permanent la „vânătoare” pe drumuri și autostrăzi, pentru a-i depista pe șoferii care încalcă normele de circulație.

Cele opt noi Skoda Octavia achiziționate au transmisia automată DSG cu șapte viteze turbocompresate de 190 CP, informează MKFE.

În urmă cu două luni, în decembrie 2019, autoritățile au decis să înceapă să detecteze încălcarea regulilor de circulație, utilizând două vehicule special echipate, neinscripționate cu însemnele Poliției. Acțiunea a obținut rezultate excepționale, cu rate foarte mari de depistare a șoferilor aflați în neregulă. Din când în când, ORFK mai publică și imagini cu prinderea lor.

Între timp, pentru urmărire și acțiune imediată, alte 30 de mașini au fost echipate cu camere de luat vederi, monitoare și senzori ascunși, care au funcționat la fel de bine în depistarea șoferilor care încalcă regulile de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.