Poliția Română se înnoiește cu sute de autospeciale Dacia

Poliția Română se înnoiește cu 471 de autospeciale noi, “contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții”. 

sursă foto: Facebook Poliția Română

IGPR precizează că prima tranșă de mașini noi a fost achiziționată din suma cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie a.c., din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Primele 199 de autoturisme Dacia Logan au ajuns în 6 iunie la structurile teritoriale, iar alte 262 vor intra în dotarea unităților de Poliție până la data de 18 iunie a.c..

sursă foto: Facebook Poliția Română

Astfel, 376 de autospeciale Dacia Logan vor fi utilizate de structurile de ordine publică (posturi și secții de poliție rurală) și 85 de cele de rutieră, dintre care 5 de către Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale.

Vehiculele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un  set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari.

De asemenea, în 7 iunie vor intra în dotarea Poliției Române și 10 autovehicule Dacia Duster.

Toate autospecialele au fost achiziționate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, în urma procedurilor de achiziție publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.