Porsche Finance Group România lansează e2go

Porsche Finance Group lansează o gamă completă de produse dedicate susținerii mobilității electrice, sub marca e2go.

David Gedlička

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

Pachetul de servicii oferit clienților de autovehicule distribuite prin rețeaua de distribuitori Porsche România include opțiuni de finanțare pentru achiziția de mașini electrice sau hibrid plug-in, soluții speciale de asigurare, service sau întreținere. De asemenea, clienții pot asocia vehiculului electric finanțat și o stație de încărcare auto de uz casnic.

Persoanele care optează pentru soluții de mobilitate electrică beneficiază de scutire la plata impozitului auto (reducere de 50% pentru mașinile hibrid) și de eco tichete prin programul Rabla Plus în valoare de 45.000 de lei pentru achiziția de mașini 100% electrice și de 20.000 de lei pentru autoturisme noi hibrid Plug-in. În plus, costurile de alimentare sunt la valori minime, iar impactul asupra mediului în timpul funcționării poate fi redus la zero.

„Trecerea la mobilitatea electrică înseamnă mai mult decât cumpărarea unei mașini. Am creat o ofertă completă pentru a răspunde unor nevoi specifice de finanțare, atât a mașinii cât și a stațiilor de încărcare de uz casnic pentru modelele electrice sau hibrid. Am gândit produse de asigurare și mentenanță speciale, atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România. 

Suntem parte a unei importante revoluții tehnologice cu accent pe soluții alternative de propulsie, iar rolul Porsche Finance Group este de a facilita și potența această conversie, din care cu toții vom avea de câștigat”, a adăugat David Gedlička.

Achiziția unei mașini electrice prin Porsche Finance Group România se poate face prin oricare dintre produsele financiare disponibile: credit auto, Leasing Financiar Clasic, Perfect Leasing și Leasing Operațional.

eCasco, produsul pentru asigurarea autoturismelor electrice, păstrează beneficiile asigurării clasice Porsche Asigurări și acoperă în plus riscuri specifice acestor modele.

Pachetul e2Go cuprinde și soluția eSERVICE, pentru întreținerea modelelor electrice. Acesta acoperă intervenții, verificări și inspecții pentru modele de acest tip.

Clienții pot opta ca, împreună cu autovehiculul electric, să cumpere, direct de la distribuitor, și stații de încărcare de uz casnic, utile când staționarea la stații dedicate din proximitate nu este posibilă. 

Despre Porsche Finance Group

Porsche Finance Group este furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar pentru persoane fizice şi companii. 

Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească și oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA. 

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, leasing operaţional și alte soluții de mobilitate.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate, achiziţionate în leasing sau credit prin companiile grupului – Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – sau pentru cele achiziționate cu plata în numerar.  

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.