Porsche Finance Group România, mai multe contracte

David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România
David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România

Porsche Finance Group România anunță o creștere de peste 23% a numărului de contracte noi încheiate în decursul anului 2016, comparativ cu anul precedent.

În total, cele cinci companii din cadrul Porsche Finance Group, care furnizează soluții complete de mobilitate clienților mărcilor concernului Volkswagen – finanțare, asigurare și servicii de management de flote – au încheiat anul trecut cu peste 50.000 de contracte noi semnate în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie.

„Anul 2016 a fost unul stabil, pozitiv și încurajator pentru noi. Am câștigat clienți noi și am reușit în același timp să consolidăm parteneriatele existente cu clienții curenți. Am înregistrat creșteri pe toate liniile de business, iar acest lucru ne reconfirmă faptul că strategia noastră de a deveni furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții noștri este una de succes. Eforturile susținute ale echipei Porsche Finance Group spre digitalizarea serviciilor și atenția pe care o oferim mobilității și confortului ne păstrează atât în topul celor mai importanți jucători de pe piața de finanțare, asigurare și servicii de management de flote din România, cât și în topul preferințelor clienților”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

Cea mai mare creștere față de anul anterior a fost înregistrată de Porsche Asigurări, care a înregistrat în anul 2016 o evoluție de 33% a numărului de contracte noi de asigurare CASCO, ajungând la un portofoliu total de 14.883 de contracte.

De asemenea, Porsche Bank România avea, la finalul lui 2016, cu 25% mai multe contracte noi de credit auto încheiate decât în anul 2015, ajungând la o creștere de peste 14% a portofoliului total de contracte în anul 2016 – cea mai mare din cadrul grupului.

Porsche Broker de Asigurare, compania din cadrul Porsche Finance Group care intermediază asigurări CASCO şi RCA, a încheiat cu 24% mai multe contracte în 2016 decât în 2015 și a atins un portofoliu de 55.533 contracte.

Porsche Mobility, compania care oferă servicii de management de flote, leasing operațional și alte soluții de mobilitate, avea, la 31 decembrie 2016, un portofoliu total de 7.751 contracte, dintre care 4.340 au fost încheiate în același an – cu 23% mai mult decât în 2015.

Pentru Porsche Leasing România, anul 2016 a adus o creștere de 15% a numărului de contracte noi de leasing financiar. Compania a atins un total de 18.809 de contracte în portofoliu la data 31 decembrie 2016.

Despre Porsche Finance Group

Porsche Finance Group este furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească și oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, leasing operaţional și alte soluții de mobilitate.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate, achiziţionate în leasing sau credit prin companiile grupului – Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – sau pentru cele achiziționate cu plata în numerar.  

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.