Portland Trust anunță finalizarea proiectului J8 Office Park

Portland Trust anunță finalizarea proiectului J8 Office Park, amplasat în zona Bucureștii Noi, în vecinătate cu stația de metrou Jiului.

J8 Office Park

Complexul J8 Office Park are suprafața totală închiriabilă de 46.000 mp, din care aproximativ 3.000 mp sunt dedicați zonei de retail și relaxare, se arată într-un comunicat de presă. Angajații din clădiri vor beneficia de o combinație între servicii diversificate și moduri de petrecere a timpului liber, prin intermediul unor chiriași atent selectati:
• World Class Fitness;
• Mega Image;
• restaurantul Stradale;
• Mobile Pet (magazin dedicat animalelor de companie);
• primul magazin din București al rețelei premiate de cafenele Coffee Island;
• o unitate X-Time (de unde vor putea fi achiziționate produse de conveniență, presă, produse alimentare și băuturi, în regim “to go”);
• un magazin al lanțului de brutărie artizanală, Pain Plaisir;
• clinica de servicii medicale, Medicover;
• clinica Medy Sportline, care oferă oferi servicii de fizioterapie, kinetoterapie și masaj corporal;
• Medima Health, unde se pot efectua proceduri de imagistică medicală precum CT-uri (computer tomograf), sau RMN-uri (rezonanță magnetică nucleară).

Printre cei mai mari chiriași ai proiectului se numără Ubisoft București, dezvoltatorul unor bine-cunoscute jocuri video, care și-a amplasat sediul regional în J8 Office Park. Compania a închiriat integral clădirea B, care are o suprafață de 23.000 mp, și încă 3.500 mp amplasați în clădirea A, unde se va învecina cu Euroins, care va ocupa 2.500 mp, la etajul al doilea. 

La inaugurare a fost dezvelită statuia „Pajura”, construită din oțel inoxidabil, proiectată și realizată de celebrul sculptor britanic, Colin Spofforth. 

„Ideea de la care am pornit atunci când am conceput sculptura, special pentru acest proiect, este Pajura, numele cartierului unde se află J8. Pajura este și o pasăre răpitoare asemănătoare cu vulturul, precum și parte integrantă a stemelor regale românești. Din punct de vedere al aspectului, baza pixelată se îmbină treptat cu vulturul, care este grațios, puternic, impune respect. Blocurile sunt așezate împotriva formei elegante și organice a vulturului. Suprafața sculpturii va reflecta cerul, precum și arhitectura clădirilor din jur”, a explicat Colin Spofforth, creatorul sculpturii amplasate în fața ansamblului J8 Office Park. 

În realizarea proiectului J8 Office Park au fost implicați mai mulți consultanți: Chapman Taylor, birou de arhitectură recunoscut și premiat la nivel mondial; Western Outdoor, companie de consultanță în planificare și urbanism; Cundall, companie ce asigură servicii de proiectare MEP (instalații mecanice, electrice și sanitare); Optim Project Management, care a fost responsabilă de managementul de proiect și costuri; precum și Allied și UTCB (Universitatea Tehnică și de Construcții București), care au fost proiectanți structurali ai ansamblului. O parte importantă din reușita realizării acestui proiect revine Bog’Art, care s-a asigurat că J8 Office Park va îndeplini standardele ridicate de calitate și că va fi finalizat la timp și conform bugetului stabilit. 

J8 Office Park este cel de-al optulea proiect major de birouri al Portland Trust și este proiectat pentru a îndeplini certificarea BREEAM „Outstanding”, cel mai ridicat nivel de certificare BREEAM. De asemenea, J8 Office Park va fi certificat și WELL Health Safety, proiectul prezentând garanții de sănătate fără precedent pe piața locală, printre care se numără curățarea aerului prin intermediul filtrelor HEPA 14 și tehnologiile de dezinfectare UV-C.

Despre Portland Trust

Portland Trust este un dezvoltator imobiliar important și investitor, activ în Europa Centrală și de Sud-Est de peste 20 de ani. J8 Office Park este dezvoltat în asociere cu ARES Management Corporation, un manager global de investiții și active alternative autorizat de Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare din S.U.A. (SEC – Securities and Exchange Commission), care administrează active în valoare de aproximativ 145 miliarde de dolari și are peste 900 de angajați. Portland Trust și ARES Management Corporation au dezvoltat împreună peste 800.000 mp, care includ 7 clădiri de birouri și parcuri industriale în București și au câștigat numeroase premii pentru design și sustenabilitate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.