Portland Trust, specificații tehnice avansate în proiectul J8 Office Park

Portland Trust anunță integrarea unor noi specificații tehnice în proiectul J8 Office Park, pe care îl dezvoltă în zona Jiului, din București.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

J8 este un nou parc de birouri de cea mai înaltă calitate, marca Portland Trust, cu o suprafață totală de 46.000 mp închiriabili, al cărui chiriaș principal este compania Ubisoft, care va ocupa 28.000 mp. Antreprenorul general este Bog’art, una dintre cele mai mari firme de construcții de pe piața locală, care a finalizat recent structura proiectului și a demarat lucrările la fațada ansamblului format din două clădiri.

Caracteristicile inovatoare de siguranță și sănătate, integrate de Portland Trust în proiectul J8 Office Park, includ: aport de 100% aer proaspăt, un sistem de filtrare avansată și dezinfectarea cu lumină ultravioletă UV-C a aerului proaspăt, care împreună asigură un mediu de lucru cu adevărat sigur și igienic. Lumina ultravioletă UV-C, introdusă în sistemul de ventilație și în lifturi, sterilizează aerul și suprafețele și asigură o protecție ridicată împotriva virusurilor cum este SARS-CoV-2, precum și a altor agenți patogeni. În plus, a fost introdus și un sistem de acces fără atingere care include recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculelor, porți automate de acces și intrare în ascensoare, fără a fi nevoie de apăsarea butoanelor.

Iain Seller, Șeful Departamentului de Construcții al Portland Trust, a declarat: „Sănătatea și confortul chiriașilor noștri sunt de o importanță capitală pentru noi, motiv pentru care investim continuu în îmbunătățirea designului și a specificațiilor acestui proiect. Folosim materiale anti-bacteriene și sisteme de ventilare a aerului la standarde medicale, pentru a ne asigura că toți angajații firmelor care vor lucra în clădirile J8 vor avea totală încredere în mediul în care își desfășoară activitatea.”

Proiectul J8 Office Park este programat pentru a fi finalizat în vara lui 2021 și va fi primul dintr-o nouă generație de clădiri de birouri care oferă un nivel de igienă și siguranță superioare celor de până acum, protejând angajații împotriva virusurilor și bacteriilor care se transmit pe calea aerului. Portland Trust se concentrează și pe confortul chiriașilor, astfel că pe lângă inovațiile tehnice, J8 va include și o sală de fitness, un magazin alimentar, două centre medicale, precum și un restaurant și o cafenea. De asemenea, vor exista stații de încărcare pentru vehicule electrice și o zonă de stocare securizată pentru 200 de biciclete, dotată cu vestiare și dușuri.

Despre Portland Trust

Portland Trust este un dezvoltator imobiliar important și investitor, activ în Europa Centrală și de Sud-Est de peste 20 de ani. J8 Office Park este dezvoltat în asociere cu ARES Management Corporation, un manager global de investiții și active alternative autorizat de Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare din S.U.A. (SEC – Security and Exchange Commission), care administrează active în valoare de aproximativ 145 miliarde de dolari și are peste 900 de angajați. Portland Trust și ARES Management Corporation au dezvoltat împreună peste 800.000 mp, care includ 7 clădiri de birouri și parcuri industriale în București și au câștigat numeroase premii pentru design și sustenabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.