Premii pentru CTP

CTP a primit două premii importante din partea unei publicații internaționale de real estate, în cadrul celei mai prestigioase gale din România dedicate industriei de profil.

Premierea a avut loc pe data de 7 decembrie a.c, iar CTP a câștigat Best Warehouse Development and Developer of the Year pentru cei 100.000 m2 GLA construiți anul acesta în CTPark Bucharest West și Best Leadership of the Year, în semn de recunoaștere a activității Anei Dumitrache, Co-Country Head al CTP România.

Aceste premii marchează finalul unui an în care CTP a fost extrem de activ, având cel mai rapid ritm de dezvoltare din istoria sa pe piața locală. Compania are în plan ca până la sfârșitul lui 2018 să atingă în România o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 1 milion m².

În CTPark Bucharest West, CTP a livrat în cursul acestui an 100.000 m² suprafață închiriabilă, situați în trei depozite de clasă A, de care beneficiază numeroși clienți: Quehenberger Logistics, Tibbett Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, NOD etc. Localizat la kilometrul 23, cu acces direct în autostrada A1, parcul s-a dezvoltat spectaculos în termeni de suprafață totală și viteză de creștere.

CTPark Bucharest West a fost proiectat să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la peste 700.000 m2 până în 2020.

Construcțiile finalizate în 2017, care oferă cele mai înalte standarde de calitate pentru chiriași și folosesc tehnologii ecologice, sunt un pas important pentru ca CTPark Bucharest West să devină un parc strategic pentru economia românească, datorită investițiilor logistice și industriale atât românești, cât și străine, pe care le atrage în zonă.

Cea de-a doua distincție vizează activitatea Anei Dumitrache, Co-Country Head al CTP România începând din luna octombrie 2016. Sub coordonarea sa, CTP a înregistrat realizări semnificative: în 2017, portofoliul național de spații logistice și industriale a crescut cu 73% și a ajuns la peste 700.000 m²; rata de neocupare în parcurile deținute în capitală și în restul țării este de sub 3%; în șapte parcuri au fost închiriate spații către chiriași noi și către clienți existenți care și-au extins activitatea.

În anul petrecut la conducerea CTP, Ana Dumitrache s-a concentrat pe consolidarea poziției de dezvoltator cu cel mai mare portofoliu de spații logistice și industriale de pe teritoriul României, dar și pe o creștere constantă. CTP a achiziționat două parcuri în apropierea Bucureștiului și două în puncte strategice din vestul țării și a demarat lucrări de extindere a parcurilor sale din Timișoara și  Cluj-Napoca.

Acordul de finanțare încheiat în luna iulie a.c între CTP, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și BCR, reprezintă încă o reușită în bilanțul primului an de activitate al Anei Dumitrache.

Ana Dumitrache

O altă inițiativă implementată sub conducerea sa este proiectul dedicat sprijinirii pieței locurilor de muncă din zonele limitrofe parcurilor CTP din vestul Bucureștiului. Compania organizează o serie de întâlniri între viitori absolvenți de liceu și companii chiriașe în CTPark Bucharest și CTPark Bucharest West. Principalul beneficiu va fi dezvoltarea comunității locale prin încurajarea tinerilor absolvenți de liceu să rămână și să muncească aici și să se dezvolte profesional în cadrul unor companii serioase și stabile.

“Suntem onorați pentru aceste două premii care reprezintă o recunoaștere a muncii susținute a echipei CTP. CTPark Bucharest West a crescut extraordinar din toate punctele de vedere, fiind încă o dovadă a faptului că suntem un partener pe care clienții noștri se pot baza și alături de care pot construi relații de succes și de lungă durată. În ceea ce mă privește, după o carieră îndelungată în industria bancară, m-am alăturat CTP fiind convinsă că voi începe o călătorie extraordinară și am intuit corect. 2017 a fost pentru noi un an de muncă intensă, de proiecte în care am pus pasiune și datorită cărora am obținut multe satisfacții. Îmi doresc ca și 2018 să fie un an la fel de aglomerat și de frumos pentru CTP România!”, a declarat Ana Dumitrache.

Gala Premiilor CIJ România 2017 este organizată de CIJ, cea mai importantă publicație de real estate din Europa Centrală și de Sud-Est, și este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliară din România. La ediția din 2017 au participat aproximativ 350 de CEO, directori și profesioniști din cadrul celor mai importante companii de pe piața autohtonă de profil.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,1 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.