Premiu: Gefco, lider în inovație cu aplicația “My car is there’’

Grupul GEFCO, furnizor global de servicii industriale în lanțul de aprovizionare și lider european în domeniul logisticii auto, a luat premiul “lider în inovație’’ la Automotive Logistics Europe 2018 Conference.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

În cadrul conferinței Automotive Logistics Europe, GEFCO a prezentat, pe lângă alte șapte lucrări, o soluție inovatoare de transport auto ‘’My car is there’’, care a fost desemnată câștigătoare în inovație de către un juriu format din 23 de lideri de vârf ai lanțului de aprovizionare din industria automobilelor, consultanți experți, profesori universitari și reprezentanți ai instituțiilor internaționale

My Car Is There(MCIT) îi permite clientului să organizeze transportul door-to-door unei singure mașini, prin intermediul unei aplicații de telefon inteligente. Tehnologia se bazează pe o soluție de platformă digitală pentru a servi piața business-to-business(B2B) și piața business to consumer(B2C) pentru transportul autoturismelor individuale. Cu doar câteva clickuri, tehnologia MCIT permite unui proprietar de mașină să administreze transportul unei mașini dinspre și către orice destinație cu ușurință, având facilitate de a urmăriri automobilul pe traseu în timp real.

Juriul de la Automative Logistics Europe a descris MCIT  ca “un progres real în domeniul transporturilor business” și o combinație excelentă de model de afaceri, inovație de proces și tehnologie nouă pentru a rezolva noile cerințe ale pieței. ‘’Suntem extrem de mândri să luăm premiul de lider în inovație pentru My Car Is There, a spus Emmanuel Arnaud, Vicepreședinte executiv al departamentului de vânzări și marketing. ” La GEFCO încurajăm și hrănim cultura  inovării în cadrul echipelor noastre iar MCIT este un exemplu minunat pentru ceea ce putem obține atunci când lucrăm împreună..

Despre Grupul GEFCO

Noi la GEFCO, considerăm cooperarea cu partenerii noștri pe termen lung drept cheia dezvoltării comune. Având la baza 69 de ani de experiență și o tradiție însemnată în industria automobilelor, proiectăm soluții inteligente și flexibile pentru lanțurile complexe de aprovizionare.

Astăzi, grupul GEFCO este lider European în logistica automobilelor și un partener top 10 la nivel Mondial în soluțiile multimodale destinate lanțurilor de aprovizionare. Grupul este prezent în 47 de țări, cu 300 de locații din întreaga lume incluse în rețeaua sa actuală și având 13.000 de angajați la nivel global. GEFCO a raportat o cifră de afaceri de 4,4 miliarde de euro în 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.