Presedintele FORT – mandat pe 4 ani

Presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), Augustin Hagiu, a fost reales in functie, cu ocazia Adunarii Generale a Federatiei, desfasurata in perioada 28-29 ianuarie la Cheile Gradistei, jud. Brasov.

La Adunarea Generala din acest an au participat peste 100 de delegati din partea societatilor de transport marfuri si persoane, de pe intreg teritoriul Romaniei. Alaturi de acestia, s-au aflat invitati din partea Ministerului Transporturilor: Eusebiu Pistru – Ministru Secretar de Stat, Iancu Craciunoiu – Director General ARR si Sorin Sirbu – Director General al Directiei de Transport Rutier.

Au fost dezbatute inca o data principalele modificari legislative ce vor avea loc in 2010 si au fost stabilite masurile operational-sectoriale pe care Ministerul Transporturilor impreuna cu FORT si celelalte patronate partenere le vor aplica incepand din acest an.

Totodata, a fost inca o data prezentat Protocolul semnat pe data de 21 ianuarie cu Ministerul Transporturilor. \”Cel mai important deziderat al transportatorilor din Romania trebuie sa ramana unitatea in principii, idei si actiune si acesta este drumul pe care trebuie sa-l urmam\”, a subliniat Augustin Hagiu cu ocazia adunarii generale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.