Primăria Bumbești-Jiu a contractat 3 autobuze Isuzu Novociti Volt

Primăria Bumbești-Jiu a semnat contractul de achiziție a trei autobuze electrice Isuzu Novociti Volt, în 30 iunie, cu Anadolu Automobil Rom, importatorul acestor vehicule în România.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Obiectul contractului de achiziție face parte din obiectivul de strategie locală „Reabilitare strada Bumbești și strada Gheorghe Tătărascu, în vederea îmbunătățirii mobilității urbane în orasul Bumbești Jiu” Cod SMIS: 123053.

Autobuzele Isuzu Novociti Volt fac parte din marea familie de autobuze destinate transportului public și sunt alimentate cu energie electrică. Acestea pot asigura o autonomie de peste 200 km cu o singură încărcare, în funcție de gradul de utilizare al vehiculului. Are o capacitate de peste 50 de călători, cumulat pe scaune și în picioare, și dispune de rampă de aces persoane cu dizabilități locomotorii. Accesul se poate face prin cele două uși, din care una este dublă. 

Motorizarea este asigurată de către un motor electric cu o putere maximă de 270 kW și una nominală de 189 kW. Pentru încărcare, aceste vehicule sunt dotate cu o priză de alimentare AC/DC Type 2, compatibilă cu cele mai răspândite sisteme de pe piață. Totodată, contractul prevede furnizarea stațiilor de încărcare aferente și a taxatoarelor pentru autobuze. 

Anadol Automobil Rom este unul dintre cei mai importanți furnizori de autobuze electrice de pe piața românească. În prezent, compania românească a livrat vehicule destinate transportului public în mai multe orașe și municipii din România, iar prezența noului Isuzu Novociti Volt la Bumbești Jiu sporește și mai mult eficiența importatorului cu sediul în Ciolpani, județul Ilfov.

Astfel, pe lângă autobuzele Isuzu Novociti Volt pe care le va furniza primăriei din Bumbești-Jiu, Anadolu Automobil Rom mai are în ofertă vehicule urbane de transport călători între 6 și 18 metri. 

La ceremonia de semnare a contractului de achiziție a participat doamna Magda Peșu, director-general al Anadolu Automobil Rom, și Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești-Jiu.

Pe lângă vehiculele electrice, contractul mai prevede furnizarea de stații de încărcare rapidă și stații de încărcare lentă, precum și instalarea de taxatoare în salonul de pasageri. Valoarea totală a contractului se ridică la suma de 5.805.000 lei, fără TVA, iar termenul de livrare al autobuzelor este de 11 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.