Primaria Sectorului 6: Peste 7.000 de avize de conformitate

 

De peste sase ani, Primaria Sectorului 6 a simplificat procedura de eliberare a autorizatiilor de construire si demolare, prin infiintarea Serviciului Analiza si Aviz de Conformitate, care a emis, pana in prezent, peste 7.000 de astfel de documente.

“Serviciul de specialitate pentru emiterea avizelor de conformitate este primul de acest fel din Capitala, deschis in data de 28 februarie 2004, fiind foarte solicitat de catre cetateni, pentru faptul ca obtine, in numele solicitantului, avizele de la regiile edilitare si de la diferite institutii, de exemplu avize pentru canalizare si alimentare cu apa, telefonie, Electrica, retele termice, protectia mediului, transport urban etc… In acest fel, procedura de eliberare a autorizatiilor de construire si de desfiintare este mult simplificata. Este redus numarul formularelor si continutul proiectului pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructii, se asigura transparenta procesului de autorizare, iar termenul de emitere a avizelor este de numai 25 de zile”, ne-a declarat primarul Cristian Poteras.

Numai in primele sase luni ale acestui an au fost eliberate cetatenilor interesati de aceste avantaje peste 600 de avize de conformitate. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.