Prime Kapital își extinde contractul de închiriere în Globalworth Tower

Prime Kapital și-a prelungit și extins contractul de închiriere în Globalworth Tower din București. Noul contract prevede pentru următorii 5 ani o suprafață extinsă cu 1.941,5 metri pătrați față de suprafața inițială.

Astfel, Prime Kapital își desfășoară activitatea în prezent pe o suprafață totală de 3.066,5 mp în prima clădire din sud-estul Europei care a primit LEED Platinum.

Înaintea semnării noului contract, compania de real estate avea închiriată o suprafață de 1,125 de metri pătrați. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Prime Kapital este condusă de o echipă de management cu o experiență excepțională, care a fondat anterior cea mai mare afacere de investiții imobiliare axate pe retail din Europa Centrală și de Est. Chiriaș al Globalworth, liderul pieței de birouri din România, din anul 2017, Prime Kapital se extinde rapid în întreaga regiune. Echipa este formată din peste 350 de profesioniști, combinând o bază de competențe multidisciplinare: investiții, achiziții, proiectare, management al construcțiilor, leasing, asset & property management, vânzări, marketing și finance.

Ema Iftimie

Ne bucurăm că Prime Kapital se află în comunitatea noastră din 2017. Activăm în aceeași industrie și chiar și în aceeași regiune: Europa Centrală și de Est. Poate și de aceea apreciem foarte mult activitatea lor și ne-am dorit să construim o relație solidă, de durată. Extinderea sediului în clădirea de birouri Globalworth Tower este o confirmare a încrederii lor. Le mulțumim pentru parteneriatul nostru și așteptăm cu nerăbdare să le fim alături în dezvoltarea business-ului în Europa Centrală și de Est, a declarat Ema Iftimie, head of leasing & Customer Care, Globalworth România.

Încadrată în Clasa A, cu 26 de etaje, o înălțime de 120 m și o suprafață închiriabilă de 54.000 mp, cu multipli chiriași și accesibilitate excelentă, Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire de birouri din România.

La finalul anului 2019, aceasta a trecut printr-o serie de schimbări inovative. Astfel, liderul industriei de office din România a inaugurat aici cel mai inteligent lobby din regiune, care include numeroase premiere tehnologice: cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural într-o clădire de birouri din sudul şi estul Europei, un spaţiu de relaxare cu gradene încălzite din marmură, proiectoare Schindler – un proiect pilot în CEE. Toate acestea au transformat Globalworth Tower într-un etalon al inovației și sustenabilității pentru spaţiile de birouri.

Despre GLOBALWORTH.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.1 miliarde de euro, la 30 iunie 2021. Aproximativ 95,1% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.