Primele 300 de ambulanțe Renault, livrate IGSU

În această săptămână, Renault Commercial Roumanie a început livrarea primelor 300 de ambulanțe achiziționate prin Programul POIM 2014 – 2020 – “Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale”. Acest lot este alcătuit din vehicule tip B 4×2, Renault Master L2H2 170 CP TT, transformate conform cerințelor IGSU.

Iată graficul livrărilor:  

  • 11 decembrie: 43 de ambulante – regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu);
  • 12 decembrie:32 de ambulanțe – Regiunea Vest (Arad, Caraș- Severin, Hunedoara, Timiș);
  • 13 decembrie: 41 de ambulanțe – Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu-Mare);
  • 14 decembrie: 56 de ambulanțe – Regiunea Nord-Est (Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Iași);
  • 15 decembrie: 48 de ambulanțe – Regiunea Sud (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman);
  • 16 decembrie: 46 de ambulanțe – Regiunea Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea);
  • 17 decembrie:34 de ambulanțe – Regiunea Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea).

Prin acest program derulat de Departamentul pentru Situații de Urgență, prin intermediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, sistemul integrat de urgență va beneficia de o îmbunătățire a serviciilor acordate, evaluarea primului-ajutor calificat, acordarea asistenței medicale și transportul pacienților fiind asigurate la standarde ridicate.

Beneficiarii eligibili sunt parteneriatele formate din Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în calitate de lider de parteneriat și inspectoratele județene pentru situații de urgență din fiecare regiune, Serviciile de Ambulanță Județene, autoritățile administrației publice locale, instituțiile publice cu atribuții în domeniul căutării-salvării de persoane în zone montane.

“Renault este în permanență preocupat de inovație și dezvoltarea unor motorizări bazate pe un downsizing de ultimă generaţie, care permite un consum redus de combustibil și păstrează în același timp un nivel excelent de performanţe tehnice şi confort în utilizare. Performanțele deosebite în această direcție se datorează noii game de vehicule, dar și succesului motorizării Energy ce reduce consumul de carburant şi emisiile de CO2, păstrând fiabilitatea, calitatea şi durabilitatea modele din gama Renault”, se arată în comunicatul transmis redacției.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.