Primele două contracte semnate pentru modernizarea DN73C

Primele două contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea DN73C Curtea de Argeş – municipiul Râmnicu Vâlcea au fost semnate, în 4 aprilie, a anunțat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Valoarea contractelor este de 1,88 milioane de lei şi, respectiv, 3,68 milioane de lei – fără TVA.

„Acest sector de drum (format din două loturi) este cunoscut şi ca Secţiunea 6 Sibiu-Piteşti, deoarece va asigura legătura rutieră directă a municipiilor Curtea de Argeş şi Râmnicu Vâlcea cu Autostrada Sibiu-Piteşti. Primul contract semnat astăzi vizează elaborarea Documentaţiei de Avizare a lucrărilor pentru DN73C între Curtea de Argeş şi Tigveni (Lot 1). Al doilea contract are ca obiect elaborarea unui Studiu de Fezabilitate pentru modernizarea DN 73C între Tigveni şi Municipiul Râmnicu Vâlcea (Lot 2)”, a precizat Grindeanu.

Antreprenorul român are la dispoziţie 11 luni pentru finalizarea contractului pentru Lotul 1 şi 14 luni pentru finalizarea obligaţiilor contractuale pentru Lotul 2.

Valoarea contractelor, care sunt finanţate din fonduri europene, este de 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul lot şi de 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea lot.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.