Primul zbor Animawings

Primul zbor al Animawings, cea mai nouă companie aeriană din România, lLansată pe piaţă în luna ianuarie 2020 și specializată pe chartere, a aterizat, în 21 iulie, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, venind din insula Zakynthos, Grecia.

Compania urmează să opereze, în zece zile, primul zbor către Spania, în Tenerife, iar după ridicarea restricţiilor introduse pe fiondul pandemiei de coronavirus vor începe zborurile spre Turcia, Egipt şi Tunisia.

Prima aeronavă care a intrat în flota Animawings, înmatriculată cu indicativul YR-AGA, este de tip Airbus A320-200, având 174 de locuri la clasa Economy, cu o configuraţie specifică aeronavelor din flota Aegean Airlines. 

Animawings, cea mai nouă companie aviatică din ţara noastră, vine să completeze portofoliul de branduri consacrate ale Memento Group: Christian Tour, TUI, TravelCenter, MementoBUS şi Hello România, cu activităţi în domeniul serviciilor şi turismului. În acest proiect, Memento Group şi-a unit forţele cu compania naţională a Greciei, Aegean Airlines, care a preluat, în luna aprilie 2020, o cotă de participare strategică de 25% din capitalul Animawings.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.