Prometeon Tyre Group, partener al Iveco Vehicule de Apărare

iveco-defence-vehicles-lmv-light-multirole-vehicle-4x4-lPrometeon Tyre Group – noul nume comercial al grupului care produce și comercializează anvelope Truck, Bus, Agro și OTR marca Pirelli  – a semnat un acord comercial cu Iveco Vehicule de Apărare, care prevede un parteneriat pentru dezvoltarea și furnizarea de anvelope de nouă generație pentru vehiculele de apărare.

Acest important acord de colaborare cu un producător de top de vehicule din sectorul industrial subliniază consolidarea procesului de dezvoltare a anvelopelor de înaltă tehnologie în cadrul companiei Prometeon. Strânsa interacțiune între departamentul de cercetare & dezvoltare şi client permite dezvoltarea celor mai bune produse, care satisfac exigenţele stricte și utilizările diferite ale tuturor tipurilor de vehicule.

Noua anvelopă Pirelli MG:01, în dimensiunea 265/70R19.5, a fost dezvoltată în mod special, în cadrul Centrului de Cercetare și Dezvoltare din Milano al Grupului Prometeon Tyre, în contextul acestui parteneriat de dezvoltare. Anvelopa MG:01 are un compus al benzii de rulare care este compatibil cu toate condițiile de drum – şosea obişnuită, off-road și drum înzăpezit -, asigurând astfel performanțe maxime și manevrabilitate optimă pentru orice tip de utilizare. Acronimul MG indică caracteristicile de funcţionare ale noii anvelope: M pentru Multifuncțional (pentru axele de direcție și tracţiune) și G pentru utilizare On-Off Road.

iveco Light Multirole Vehicle-l

Prometeon Tyre Group

Prometeon Tyre Group este compania care produce anvelope Truck, Bus, Agro și OTR sub marca Pirelli. Patru fabrici (două în Brazilia, una în Egipt și una în Turcia) alcătuiesc structura de producție a grupului, în timp ce cele două centre de Cercetare şi Dezvoltare ale sale, unul în Milano și celălalt în Santo Andrè, Brazilia, reprezintă inima inovaţiei produselor.

Peste 7.000 de oameni lucrează la Prometeon, o companie care până în martie 2017 opera în interiorul Grupului Pirelli sub numele Pirelli Industrial. Grupul este prezent în peste 160 de țări și este controlat în proporţie de 52% de TP Industrial Holding (controlat 100% de Marco Polo International Italy, care este de asemenea acționar majoritar al Pirelli), 38% de CINDA (o companie chineză de investiții internaționale) și 10% de Aeolus (o companie din China care produce anvelope industriale).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.