Protocol CNAIR – Primăria Capitalei

Directorul general al CNAIR S.A., Ștefan Ioniță, a încheiat în 19 aprilie un protocol cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, prin care cele două instituții se vor consulta asupra proiectelor care ar putea viza obiectivele de dezvoltare ale Bucureștilor.

Imagine: Jean-Mihai Pâlșu

Documentul are o valabilitate de 4 ani și va fi prelungit automat, dacă niciuna din părți nu solicită în prealabil anularea lui.

Potrivit protocolului, “CNAIR va încerca să armonizeze studiile de prefezabilitate și de fezabilitate pe care le va lansa pentru obiectivele proprii cu proiectele care privesc dezvoltarea Municipiului București”.

“Reprezentanții CNAIR SA și cei ai PMB vor analiza cu prioritate obiectivele de interes comun pe care cele două instituții le propun și își vor acorda sprijin reciproc, inclusiv în ceea ce privește inițiativele legislative, de interes pentru cele două părți”, precizează CNAIR, în comunicatul remis redacției.

Pentru stabilirea priorităților și pentru armonizarea punctelor de vedere, reprezentanții celor două instituții se vor întâlni semestrial sau de câte ori este nevoie, se mai arată în document.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.